αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠοιος γνωστός επιχειρηματίας θέλει να αναλάβει την ανάπλαση των Στοών Αρσακείου στο κέντρο της Αθήνας

Ποιος γνωστός επιχειρηματίας θέλει να αναλάβει την ανάπλαση των Στοών Αρσακείου στο κέντρο της Αθήνας

Εν αναμονή του αποτελέσματος του διαγωνισμού για την ανάπλαση των Στοών του Αρσακείου, ένα project που θα συνδέσει την πλατεία Συντάγματος με την πλατεία Ομονοίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπλαση του κέντρου βρίσκεται ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις.

Ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις σε συνεργασία με την εταιρεία ακίνητων Bluehouse Capital έχει υποβάλλει προσφορά στο διαγωνισμό για την πολυετή μίσθωση των Στοών του Αρσακείου, ενώ για το ίδιο έργο έχει καταθέσει προσφορά και η Legendary Foods. Η προσφορά του Σάμι Φάις σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ και δεσμεύεται για ολοκλήρωση των εργασιών εντός 12 μήνου από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Πληροφορίες του Insider.gr αναφέρουν ότι η συνεργασία Φάις – Bluehouse έχει προσφέρει μεγαλύτερη προκαταβολή μισθωμάτων ύψους 3,1 εκατ. ευρώ έναντι της Legendary Foods συμφερόντων του Άρη Kεφαλογιάννη.

Να σημειωθεί ότι η εμπορική στοά βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Πανεπιστημίου, Αρσάκη, Σταδίου και Πεσμαζόγλου του Δήμου Αθηναίων.

Το τμήμα που διατίθεται είναι οι εμπορικές στοές «Αρσακείου – Ορφέως» και «Βιβλίου», συνολικής επιφανείας 10.000 τ.μ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 6 =