αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να δουλέψεις στην Augmenta που μόλις εξαγοράστηκε έναντι 110 εκατ. δολαρίων; Δες τις θέσεις που έχει ανοιχτές

Τι θα έλεγες να δουλέψεις στην Augmenta που μόλις εξαγοράστηκε έναντι 110 εκατ. δολαρίων; Δες τις θέσεις που έχει ανοιχτές

Την περασμένη Δευτέρα γράφαμε για την Augmenta, την Ελληνική startup που εξαγοράστηκε έναντι 110 εκατ. δολ. από τον κολοσσό του αγροτικού τομέα CNH Industrial.

Η Augmenta θεωρείται πρωτοπόρος στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και αυτοματισμού στην γεωργία ακριβείας. Το σύστημά της (που χρησιμοποιεί πολυφασματικές κάμερες και εγκαθίσταται σε μηχανήματα όπως τρακτέρ, ψεκαστικά ή λιπασματοδιανομείς) αναγνωρίζει αυτόματα την κατάσταση κάθε φυτού και βελτιστοποιεί τη χρήση λιπάσματος και φυτοφαρμάκων. Έτσι αγρότες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την εφαρμογή της για να περιορίσουν δραστικά τη χρήση χημικών, ενώ μεγαλώνουν την αξία της παραγωγής τους.

Τι θα έλεγες να εργαστείς στην εταιρία; Όπως βλέπουμε στο επίσημο site της, αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές 3 θέσεις. Αφορούν την Αττική. Αναλυτικές πληροφορίες κι βιογραφικά εδώ.

Επίσης, αν δεν ταιριάζεις σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου για μελλοντική χρήση στο email: augmenta@jobs.workablemail.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + nine =