αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠότε θα διατεθεί στην Ευρώπη το «ασφαλές» Galaxy Note 7

Πότε θα διατεθεί στην Ευρώπη το «ασφαλές» Galaxy Note 7

Μπορεί στις ΗΠΑ το Samsung Galaxy Note 7 να επιστρέψει στην αγορά έως τα τέλη του επόμενου μήνα, τι γίνεται όμως με την ευρωπαϊκή αγορά που μας αφορά περισσότερο;

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις στελέχους της κορεατικής εταιρείας, φαίνεται ότι η επιστροφή του Note 7 στις πωλήσεις στην ήπειρό μας θα γίνει περί τα τέλη Νοεμβρίου.

«Περιμένουμε (το νέο Note 7) να είναι διαθέσιμο παντού έως τα τέλη Νοεμβρίου… πριν το τέλος του τέταρτου τριμήνου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο David Lowes, υπεύθυνος marketing της Samsung στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον ίδιο το μεγαλύτερο μέρος των ελαττωματικών Galaxy Note 7 που έχουν πουληθεί στην Ευρώπη έφτασε στις εξής τρεις χώρες: Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Ήδη τρέχουν προγράμματα αντικατάστασης που αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάκλησης, μάλιστα, η Samsung απέστειλε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μία ενημέρωση λογισμικού στην Ευρώπη, η οποία περιορίζει τη φόρτιση της μπαταρίας του Note 7 στο 60%. Επιπλέον, τα νέα “ασφαλή” Note 7 έχουν τώρα μία πράσινη ενδεικτική λυχνία μπαταρίας ώστε να τα ξεχωρίζετε από τα ελαττωματικά μοντέλα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + eight =