αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΚαλεσμένος στον Σκάι 100,3 θα είναι αυτό το Σάββατο ο ιδρυτής του It’s Possible

Καλεσμένος στον Σκάι 100,3 θα είναι αυτό το Σάββατο ο ιδρυτής του It’s Possible

Το It’s Possible πάει… στο ραδιόφωνο. Το ερχόμενο Σάββατο (10/11) ο ιδρυτής του It’s Possible, Γιάννης Μπελεγρίνης, θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της δημοσιογράφου, Μάιρας Μπάρμπα, στον Σκάι 100,3. Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15:30 ως 17:00, ενώ ο Γιάννης Μπελεγρίνης θα βρεθεί εκεί λίγο μετά τις 16:00.

Δύο βασικά θέματα συζήτησης θα δούμε (ή μάλλον θα ακούσουμε) αυτή τη φορά. Το πρώτο θέμα θα είναι «Πέντε πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι το Σαββατοκύριακο». Άλλωστε θα είμαστε… και μέσα στο ΣΚ, οπότε είναι το κατάλληλο timing για να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Θέμα Νο2: θα δούμε «Επτά κινήσεις που μπορούν να σε κάνουν πιο συμπαθητικό σε έναν χώρο εργασίας». Μπορεί οι καταστάσεις μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον να είναι μερικές φορές ζόρικες, ωστόσο υπάρχουν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα καλό προφίλ εντός μιας επιχείρησης.

Όσοι θέλετε λοιπόν να παρακολουθήσετε αυτές τις συζητήσεις, μπορείτε να συντονιστείτε στον Σκάι 100,3 το ερχόμενο Σάββατο. Οι ιντερνετικοί τύποι μπορούν να ακούσουν live ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − thirteen =