αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΥποψήφιος απορρίφθηκε αμέσως σε job interview αφού απάντησε… λάθος σε ερώτηση στην ρεσεψιόν

Υποψήφιος απορρίφθηκε αμέσως σε job interview αφού απάντησε… λάθος σε ερώτηση στην ρεσεψιόν

Έχουμε γράψει αρκετά άρθρα για τις job interviews. Πως πρέπει να προετοιμαστείς, πως πρέπει να κινηθείς την ώρα της συνέντευξης, τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις.

Ήξερες όμως ότι μπορεί να χάσεις το παιχνίδι… πριν καν μπεις στο γήπεδο; Αυτό το έμαθε με τον χειρότερο τρόπο ένας υποψήφιος, αφού απέτυχε στη συνέντευξή του πριν καν μπει στην αίθουσα. Απορρίφθηκε στην πραγματικότητα αφού απέτυχε να περάσει ένα άτυπο τεστ στην υποδοχή.

Η ιστορία έγινε γνωστή στο φόρουμ “Life Pro Tips” του Reddit: «Σήμερα, ένας υποψήφιος κατέστρεψε τη συνέντευξή του στα πρώτα 5 λεπτά από την ώρα που μπήκε στο κτήριο».

Η ανάρτηση αναφέρει: «Ήταν αγενής προς την υπάλληλο υποδοχής. Εκείνη τον χαιρέτησε και εκείνος μετά βίας της έριξε ένα βλέμμα. Προσπάθησε να του μιλήσει και να τον καλημερίσει, αλλά και πάλι, καμία οπτική επαφή, κανένα ενδιαφέρον να μιλήσει μαζί της. Αυτό που ο υποψήφιος δεν είχε συνειδητοποιήσει ήταν ότι η “ρεσεψιονίστ” ήταν στην πραγματικότητα η διευθύντρια πρόσληψης.

Τον κάλεσε πίσω στην αίθουσα συνεδριάσεων και του εξήγησε πώς κάθε άτομο στην ομάδα τους είναι πολύτιμο και αξίζει σεβασμού.

Λόγω της αλληλεπίδρασής του με τη “ρεσεψιονίστ”, ο υποψήφιος απορρίφθηκε. «Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας, αλλά η συνέντευξη τελείωσε. Να είστε ευγενικοί με όλους στο κτίριο» του είπαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Harvard προσφέρει online και δωρεάν αυτά τα 142 μαθήματα του

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 19 =