αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ startup που έφτιαξε ένας Έλληνας, έχει αξία 50 εκατ. δολαρίων και στεγάζεται στο «αρχηγείο» του κολοσσού Johnson & Johnson

Η startup που έφτιαξε ένας Έλληνας, έχει αξία 50 εκατ. δολαρίων και στεγάζεται στο «αρχηγείο» του κολοσσού Johnson & Johnson

Τα δεδομένα για την startup Vivante Health είναι τα εξής: Λειτουργεί εδώ και μόλις 3 χρόνια, ιδρύθηκε από τον δρ. Κίμωνα Αγγελίδη, έχει λάβει μέχρι στιγμής χρηματοδότηση ύψους 18 εκατ. δολαρίων από ξένα funds, η αξία της να αποτιμάται στα 50 εκατ. δολάρια, ενώ είναι σε στενή συνεργασία με την Johnson & Johnson, καθώς η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία τη φιλοξενεί σε ένα από τα ερευνητικά κέντρα της στο Χιούστον.

Ωστόσο, η εταιρία έχει και γραφεία στην Αθήνα. Σε αυτά δουλεύουν περίπου 25 εργαζόμενοι, από τους συνολικά 80 που απασχολεί η εταιρεία, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τι κάνει με απλά λόγια η Vivante Health η οποία δραστηριοποιείται στην Υγεία; Εχει ως βασικό στόχο την παροχή βοήθειας σε όσους υποφέρουν από παθήσεις που θεωρούνται ταμπού, όπως η πεπτική δυσλειτουργία. Η  Vivante Health έχει αναπτύξει ένα ολιστικό πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων τέτοιας φύσης, το GI Thrive, το οποίο βασίζεται στη μείωση της χρήσης και χορήγησης φαρμάκων.

Η Vivante Health απευθύνεται σε εργοδότες, τόσο σε μεγάλες επιχειρήσεις όσο και σε οργανισμούς παροχής υπηρεσιών υγείας. Τα έσοδά της προέρχονται δηλαδή από τα συμβόλαια που κλείνει με τον εκάστοτε εργοδότη, ο οποίος με τη σειρά του προσφέρει αυτά τα προγράμματα που αφορούν την πεπτική δυσλειτουργία στους εργαζομένους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + twenty =