αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Creta Farms έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Πέρα από τον μισθό, προσφέρει εταιρικό αυτοκίνητο και smartphone

Η Creta Farms έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Πέρα από τον μισθό, προσφέρει εταιρικό αυτοκίνητο και smartphone

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει η Creta Farms. Πρόκειται για μια εταιρία με πολύ καλή επιχειρηματική πορεία, εδώ και αρκετά χρόνια.

«Ξεκινήσαμε από την Κρήτη με την Creta Farms, μία εταιρία αμιγώς ελληνική και την εξελίξαμε στο μεγαλύτερο πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Εδώ και 30 χρόνια, με πάθος για τη δουλειά μας, αγάπη για την εταιρία και όραμά μας να βοηθούμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς, ωθούμε την Creta Farms σε μία δυναμικά ανοδική πορεία η οποία ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και αισθανόμαστε υπερήφανοι που η ισχυρή παρουσία και οι συνεργασίες της στις διεθνείς αγορές, ενισχύουν το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίσημο site.

Παρακάτω μπορείς να δεις τις θέσεις που είναι ανοιχτές αυτή τη στιγμή. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα, η εταιρία προσφέρει -πέρα από τον μισθό- εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό. Κάνε κλικ αν θέλεις να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες.

Τίτλος Περιοχή

Area Sales Manager, με έδρα την Πάτρα (ASMP_0816) ΕΛΛΑΔΑ/ ΠΑΤΡΑ Area Sales Manager, με έδρα την Πάτρα
Graphic Designer (GD_012019) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Graphic Designer
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (112018) ΕΛΛΑΔΑ/ ΡΕΘΥΜΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΟΔΗΓΟΣ Ε’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΟΕ_1218) ΕΛΛΑΔΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΔΗΓΟΣ Ε
ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (OD_112018) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
Πωλητής/τρια Κυκλάδες (SAL_D0119) ΕΛΛΑΔΑ/ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Πωλητής/τρια Κυκλάδες
Τεχνίτης Γύρου Κρυονερίου (TG_0119) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Τεχνίτης Γύρου Κρυονερίου
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − eleven =