αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ πρώτη ελληνική πλατφόρμα που σου βρίσκει δουλειά (αποκλειστικά) στη Σαντορίνη

Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που σου βρίσκει δουλειά (αποκλειστικά) στη Σαντορίνη

Σιγά- σιγά οδεύουμε προς το καλοκαίρι του 2019 (πως περνά ο καιρός ε;) και αρκετοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να εργαστούν σε κάποιο τουριστικό νησί τους θερμούς μήνες, έτσι ώστε να βγάλουν μερικούς καλούς μισθούς. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι νέοι που πηγαίνουν σε ένα νησί για να εργαστούν το καλοκαίρι, σε κάποια εποχική θέση, και τα χρήματα που βγάζουν τους αρκούν για να περάσουν… σχεδόν όλο τον χειμώνα που ακολουθεί.

Μια νέα ελληνική πλατφόρμα έχει κάνει την εμφάνιση της και ίσως μπορεί να σε βοηθήσει. Το santorinijobs.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας αποκλειστικά στην Σαντορίνη. Δηλαδή, σε ένα από τα πιο τουριστικά νησιά. «Εμπνεόμενοι από τις πραγματικές ανάγκες των εποχικών επιχειρήσεων του νησιού και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες στην στελέχωση των επιχειρήσεων τους, αναπτύξαμε μια υπερσύγχρονη λύση χαμηλού κόστους και μεγάλης ευχρηστίας, προσβάσιμη σε όλους», τονίζουν οι άνθρωποι που έφτιαξαν την πλατφόρμα.

Και συμπληρώνουν: «Ο πραγματικός λόγος ύπαρξης του Santorini Jobs είναι η στήριξη της μικρομεσαίας τουριστικής επιχείρησης στην επίτευξη των στόχων της, καθώς και η εύρεση ποιοτικής εργασίας για τους χιλιάδες εργαζόμενους που επιλέγουν την Σαντορίνη κάθε καλοκαίρι».

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, χρειάζεται προσοχή και από την μεριά των υποψηφίων που επιλέγουν να εργαστούν σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι τους, σε μια επιχείρηση που πιθανότατα δεν γνωρίζουν. Μια αγγελία που ανεβαίνει σε ένα οποιοδήποτε site, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται… για σούπερ επαγγελματική ευκαιρία. Αν θέλεις να μεταβείς σε ένα νησί για καλοκαιρινή δουλειά, είναι χρήσιμο να κάνεις την προσωπική σου έρευνα από πριν, αλλά και μια σχετική συζήτηση με τον πιθανό εργοδότη (που θα αφορά π.χ. μισθό ή συνθήκες εργασίας), για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − sixteen =