αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, ανοίγει cafe για να συνδέει ανθρώπους στην πραγματική ζωή. Μετά το dating app

Η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, ανοίγει cafe για να συνδέει ανθρώπους στην πραγματική ζωή. Μετά το dating app

Για την Whitney Wolfe γράφαμε τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε η Bumble, η εφαρμογή που ίδρυσε η ίδια, μπήκε στο χρηματιστήριο. Και η Whitney Wolfe έγινε στα 31 της η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του κόσμου.

Τώρα η γνωστή επιχειρηματίας ετοιμάζει το επόμενο βήμα. Μετά την πετυχημένη dating εφαρμογή, ανοίγει το πρώτο cafe- εστιατόριο της. Στόχος; Να συνδέει ανθρώπους στην πραγματική ζωή. Μέσα στο καλοκαίρι. Στη Νέα Υόρκη.

Την πρώτη εβδομάδα, το Bumble Brew θα είναι ανοιχτό μόνο για πρωινό. Την επόμενη εβδομάδα, θα προσθέσει μεσημεριανό γεύμα και θα επεκταθεί σε δείπνο μία εβδομάδα αργότερα. Όπως και η εφαρμογή, το εστιατόριο θα είναι κίτρινο και η χωρητικότητά του θα φτάνει τα 80 άτομα.

Στόχος είναι σταδιακά το εστιατόριο να καταστεί ένας “κόμβος” για τους χρήστες της εφαρμογής ωστόσο θα είναι ένα κατάστημα ανοιχτό σε όλους.

Μάλιστα, στα άμεσα σχέδια είναι το άνοιγμα αντίστοιχων μαγαζιών και σε άλλες πόλεις.

Πως ξεκίνησε το app

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 7 χρόνια. Τότε η Whitney Wolfe αποφάσισε να αποχωρήσει από το Tinder όπου εργαζόταν, και λίγο αργότερα ξεκίνησε το δικό της dating app. Έτσι δημιούργησε το Bumble. Και δεν είναι μια συνηθισμένη εφαρμογή γνωριμιών. Τι κάνει το Bumble να διαφέρει; Ότι δίνει το πάνω χέρι στις γυναίκες. Ναι, εδώ μπορούν μόνο οι γυναίκες να στείλουν το πρώτο μήνυμα σε κάποιον. Και αν ο άνδρας δεν απαντήσει μέσα σε 24 ώρες, χάνει την δυνατότητα να κάνει ξανά match.

«Η ομάδα μας το πιστεύει -και έχει στοιχεία για αυτό- ότι όταν η πρωτοβουλία πηγαίνει στη γυναίκα, φεύγει η πίεση που λέει στον άντρα ότι πρέπει να κινηθεί πιο ‘επιθετικά’» τονίζει η ιδρύτρια της εφαρμογής, Whitney Wolfe (φωτο). Η οποία θεωρείται ήδη μια πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας.

Αν είσαι κάποιος που χρονοτριβεί, το Bumble μπορεί να μην είναι για σένα. Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν αυτό το ιδιαίτερο app. Δεν είναι τυχαίο, ότι μέχρι σήμερα το έχουν κάνει εγγραφή πάνω από 80 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι το Bumble δεν είναι μόνο ένα dating app. Παράλληλα διαθέτει και άλλες λειτουργίες, όπως το Buble Biz, που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν business διασυνδέσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =