αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΓια 24 ώρες: Η Ryanair δίνει 1+1 εισιτήριο δώρο

Για 24 ώρες: Η Ryanair δίνει 1+1 εισιτήριο δώρο

Η Ryanair λανσάρει σήμερα (Τετάρτη 7 Ιουλίου) την προσφορά «BUY ONE GET ONE FREE» σε 1.100 διαδρομές σε ολόκληρο το δίκτυο για ταξίδια τον Ιούλιο του 2021.

Καθώς η διάθεση εμβολιασμού προχωρά με επιτυχία και τα διεθνή ταξίδια συνεχίζονται, οι Ευρωπαίοι έτοιμο να κάνει αυτό το πολυαναμενόμενο διάλειμμα αυτό το καλοκαίρι και η Ryanair προσφέρει τώρα τη συμφωνία όλων των προσφορών – δωρεάν πτήσεις!

Αυτή η καταπληκτική προσφορά ισχύει για κρατήσεις Value Fare με περισσότερους από έναν επιβάτες, που ταξιδεύουν σε επιλεγμένες διαδρομές προς κορυφαίους προορισμούς αυτόν τον Ιούλιο (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις *).

Οι πελάτες έχουν μόνο μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε (7 Ιουλίου) για να κάνουν χρήση αυτής της συμφωνίας και θα πρέπει να συνδεθούν στον ιστότοπο της Ryanair.com για να επωφεληθούν από αυτές τις περιορισμένες πτήσεις.

Η διευθύντρια μάρκετινγκ της Ryanair, Dara Brady, δήλωσε:

“Ποιος δεν λατρεύει ένα freebie; Το καλοκαίρι είναι εδώ και καθώς συνεχίζονται τα προγράμματα εμβολιασμού, οι πελάτες μας επιθυμούν να επισκεφθούν τα πιο δημοφιλή ευρωπαϊκά hotspot αυτόν τον μήνα. Παρουσιάζουμε την ασύγκριτη προσφορά μας «Αγοράστε ένα Get One Free» 24 ωρών, διαθέσιμη σε περισσότερες από 1.100 διαδρομές Ryanair. Κάντε κράτηση σήμερα για ταξίδια τον Ιούλιο και λάβετε δωρεάν ένα δεύτερο εισιτήριο στην ίδια πτήση.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για μια άξια διακοπών ή διάλειμμα στην πόλη στους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς, φέρνοντας έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας εντελώς δωρεάν. Για να επωφεληθούν από αυτήν την ειδική προσφορά, οι πελάτες πρέπει να ενεργήσουν γρήγορα και να επισκεφθούν τον ιστότοπο της Ryanair.com για να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους πριν από τα μεσάνυχτα, απόψε 7 Ιουλίου. “

  • Για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά «Με την αγορά μίας, μία δωρεάν» και να λάβετε ένα δεύτερο εισιτήριο με τον ίδιο ναύλο και στην ίδια πτήση δωρεάν, πρέπει να αγοράσετε έναν ναύλο Value για μια πτήση πριν από τις 31 Ιουλίου 2021 (συμπεριλαμβανομένης αυτής της ημερομηνίας).  Η κράτηση πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της 7ης Ιουλίου 2021 για περισσότερους από 1 επιβάτες.
  • Η προσφορά «Με την αγορά μίας, μία δωρεάν» εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
  • Η προσφορά «Με την αγορά μίας, μία δωρεάν» είναι διαθέσιμη μόνο σε ναύλους Value και μόνο σε επιλεγμένες διαδρομές.
  • Η προσφορά «Με την αγορά μίας, μία δωρεάν» δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ειδικές προσφορές, εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για ισπανικά εισιτήρια με επιδότηση.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για διαδρομές εσωτερικού
  • Οποιεσδήποτε αλλαγές πτήσης που γίνονται σε κρατήσεις στο πλαίσιο της προσφοράς «Με την αγορά μίας, άλλη μία δωρεάν» θα υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής πτήσης που ορίζεται στον πίνακα τελών .  
  • Εάν η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι διαφορετικό, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από το δίκαιο της Ιρλανδίας και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό.
  • Ισχύουν οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Μεταφοράς της Ryanair.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − six =