αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ εσωτερική ένταση της Creta Farms πάει στα δικαστήρια- Άρχισε να επηρεάζεται και η λειτουργία της εταιρίας

Η εσωτερική ένταση της Creta Farms πάει στα δικαστήρια- Άρχισε να επηρεάζεται και η λειτουργία της εταιρίας

Στα άκρα οδηγείται ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Creta Farms, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι ενδεχομένως η ενδοοικογενειακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των αδερφών Κωνσταντίνου και Εμμανουήλ Δομαζάκη, θα έβαινε προς εκτόνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του economistas.gr, ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, ο οποίος έχει ζητήσει έλεγχο ορκωτών για τα 11,6 εκατ. ευρώ, που υποστηρίζει ότι έχει παράσχει ως χρηματοδότηση στην εταιρεία, αλλά χωρίς το ποσό να αναγνωρίζεται στις λογιστικές καταστάσεις, έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις.

Οι μηνύσεις οι οποίες αναμένεται να κοινοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες στην εταιρεία, αφορούν μεταξύ άλλων τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απιστίας.

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, όμως, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες να ζητήσει και την παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εισηγμένης, που θα αφορά τις χρήσεις των τελευταίων ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα προκειμένου να χυθεί φως στα όσα, κατ’ εκείνον, συμβαίνουν στην Creta Farms την τελευταία δεκαετία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κόντρα έχει αρχίσει να επηρεάζει και τη λειτουργία της Creta Farms σε αυτή την φάση, με τους προμηθευτές να ανησυχούν για την επόμενη ημέρα της εταιρείας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 6 =