αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Σημασία έχει το σχέδιό σου»: 8+1 φράσεις του Tom Hardy

«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Σημασία έχει το σχέδιό σου»: 8+1 φράσεις του Tom Hardy

Μάλλον γνωρίζεις τον Tom Hardy. Ναι, μιλάμε για τον διάσημο ηθοποιό, σεναριογράφο και παραγωγό. Έκανε το ντεμπούτο του το 2001 στην ταινία δράσης του Ρίντλεϊ Σκοτ, Black Hawk Down. Επίσης τον έχουμε δει στην ταινία επιστημονικής φαντασίας “Star Trek: Nemesis (2002), στην ταινία RocknRolla (2008), στο ψυχολογικό δράμα Bronson (2008), στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Inception (2010), στο αθλητικό δράμα Warrior (2011), την ταινία κατασκοπείας ‘Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι’ (2011), στο Lawless (2012), στο δράμα Locke (2013), την ταινία The Drop (2014) και στο The Revenant (2015), για το οποίο έλαβε υποψηφιότητα για όσκαρ για Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου.

Επίσης, απεικόνισε τον Bane στην ταινία Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή (2012). Έπαιξε τον Mad Max Rockatansky στην ταινία Mad Max: Ο δρόμος της οργής (2015), και ήταν επίσης στο θρίλερ Legend (2015).

Σήμερα είναι 44 ετών. Στη διάρκεια όλης αυτής της διαδρομής του έχει πει αρκετές ενδιαφέρουσες φράσεις. Οι οποίες μπορούν να σε κάνουν να σκεφτείς λίγο διαφορετικά. Εδώ είναι 9 από αυτές.

1# Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Σημασία έχει το σχέδιό σου

2# Η διασημότητα και όλα αυτά τα πράγματα είναι όλα πολύ ωραία, αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι άνθρωποι

3# Μισώ τους δημοσιογράφους και τη δημοσιότητα. Αλλά αγαπώ τους ανθρώπους

4# Δεν πρέπει να φοβάσαι να κάνεις λίγο μεγαλύτερα όνειρα, darling

5# Η ευθύνη έχει κόστος και δεν υπάρχει τελειότητα

6# Νομίζω ότι δούλευα μόλις εννέα μήνες όταν πήρα το «Star Trek» και ήταν τεράστιο. Ήταν πολύ πάνω από εμένα. Αυτό μου άνοιξε λίγο τα μάτια σε νεαρή ηλικία, για να μην φοβάμαι όταν μπαίνω σε μια ευθύνη για κάτι τέτοιο

7# Πιστεύω ότι είναι τώρα η ώρα

8# Είμαστε survivors. Ελέγχουμε τον φόβο. Και χωρίς φόβο, είμαστε όλοι τόσο καλοί όσο οι νεκροί

9# Πιστεύω ότι αν είχα 50 εκατ. δολάρια, θα πέρναγα περισσότερο χρόνο στο σπίτι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είμαι ο πιο έξυπνος, ούτε ο πιο ταλαντούχος. Είμαι πετυχημένος επειδή δεν τα παρατάω ποτέ»: 7 σοφές φράσεις από τον Σιλβέστερ Σταλόνε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 10 =