αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν είμαι ο πιο έξυπνος, ούτε ο πιο ταλαντούχος. Είμαι πετυχημένος επειδή δεν τα παρατάω ποτέ»: 7 σοφές φράσεις από τον Σιλβέστερ Σταλόνε

«Δεν είμαι ο πιο έξυπνος, ούτε ο πιο ταλαντούχος. Είμαι πετυχημένος επειδή δεν τα παρατάω ποτέ»: 7 σοφές φράσεις από τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Οι γνωστές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει είναι πάρα πολλές. Και η διαδρομή προς την κορυφή δεν ήταν εύκολη. Ο ίδιος είχε εκ γενετής ένα πρόβλημα στην ομιλία του- δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στις Κάννες πριν μερικούς μήνες, στο ξεκίνημα του οι περισσότεροι πόνταραν μάλλον στην αποτυχία. Το πρόβλημα στην ομιλία είχε μάλιστα μπερδέψει τους παραγωγούς ταινιών αλλά και συναδέλφους του, σαν τον πρωταγωνιστή του Εξολοθρευτή, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

«Δεν πίστευα ότι θα έκανα καριέρα στον κινηματογράφο» σημείωσε ο Σταλόνε, στο φετινό κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, όπου προσεκλήθη να μιλήσει σε έναν φόρο τιμής για την καριέρα του.

«Όταν επιχειρούσα να βρω δουλειά σε διαφημιστικά, ο σκηνοθέτης μου έλεγε “Τι λες, τι γλώσσα μιλάς;”».

Παρ’ όλες τις δυσκολίες όμως, ο ίδιες επέμεινε, δούλεψε σκληρά και τα υπόλοιπα είναι λίγο- πολύ γνωστά. Μέσα σε όλη αυτή την διαδρομή, ο Σταλόνε έχει πει μερικές σοφές φράσεις, που μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμα μαθήματα και για όλους εμάς. Εδώ είναι 7 από αυτές.

1# «Συνήθως, όταν φοβάσαι κάτι, τότε είναι που πρέπει να το κάνεις. Αν δεν φοβάσαι, τότε καλύτερα μην το κάνεις καθόλου».

2# «Μην είσαι εύπιστος, πάρε τη ζωή στα χέρια σου πριν να είναι αργά. Συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν σε αυτήν την ζωή και πως για καθετί που κάνεις, θα πρέπει να υποστείς και τις ανάλογες συνέπειες»

3# «Η επιτυχία είναι συνήθως το αποκορύφωμα του να κοντρολάρεις την αποτυχία»

4# «Δεν είμαι ούτε ο πιο πλούσιος, ούτε ο πιο έξυπνος, ούτε και ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος του κόσμου. Ωστόσο, είμαι επιτυχημένος πολύ απλά γιατί δεν τα παρατάω ποτέ»

5# «Πιστεύω σε κάθε επιτυχία στη ζωή που ξεκίνησε με την τόλμη να προσεγγίσει άγνωστα μονοπάτια, χωρίς να στερεί αισιοδοξίας»

6# «Υπάρχει μια εσωτερική δύναμη που φτιάχνει τους νικητές και τους χαμένους. Οι νικητές όμως, είναι αυτοί που πραγματικά ακούνε την αλήθεια που τους λέει η καρδιά τους»

7# «Αν δεν έχεις ένα βουνό, χτίσε ένα και σκαρφάλωσε. Αφού σκαρφαλώσεις, χτίσε άλλο ένα, αλλιώς η ζωή σου θα μένει στάσιμη για πάντα»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − three =