αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑποχωρήσεις στην Alpha Bank, με πρόγραμμα εθελουσίας που δίνει ως 150.000 ευρώ

Αποχωρήσεις στην Alpha Bank, με πρόγραμμα εθελουσίας που δίνει ως 150.000 ευρώ

Όποιοι πρόλαβαν… πρόλαβαν. Λήγει αυτή την εβδομάδα το το πρόγραμμα στοχευμένης εθελούσιας εξόδου της Alpha Bank. Το πρόγραμμα αφορά υπαλλήλους της τράπεζας στους νομούς Αχαΐας, Βοιωτίας Εβρου, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων Κοζάνης, Λασιθίου, Ξάνθης, Ροδόπης, και Χανίων, με τα στοχευμένα κίνητρα να είναι τα ίδια που δόθηκαν και το περσινό καλοκαίρι.

Η εφάπαξ αποζημίωση θα περιλαμβάνει τη νόμιμη αποζημίωση (βασική παροχή) όπως προκύπτει με βάση τις τακτικές αποδοχές μηνός Μαΐου προσαυξημένες κατά 14/12 και τα συμπληρωμένα έτη υπηρεσίας, τα κίνητρα αποχώρησης και τις ειδικές προσαυξήσεις.

Τα κίνητρα αποχώρησης είναι ηλικιακά και υπολογίζονται, βάσει των συμπληρωμένων ακέραιων ετών ηλικίας του υπαλλήλου κατά την 31η Μαρτίου 2019 και του εξής μαθηματικού τύπου:

– Για όσους είναι 58 ετών και άνω, οι τακτικές μηνιαίες αποδοχές προσαυξάνονται κατά 25%

– Για όσους είναι μεταξύ 51 με 57 ετών, κατά 35%

– Για τις ηλικίες μετά 45 με 50, κατά 50%

– Για τις ηλικίες μεταξύ 40 με 44, κατά 45%

– Για όσους είναι μεταξύ 30 με 39 ετών, κατά 30%

– Για όσους είναι κάτω από 29 ετών, κατά 10%

Το συνολικό ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ (μεικτά), ενώ όσοι κάνουν χρήση, θα συνεχίσουν να έχουν για δύο χρόνια κάλυψη από το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο της τράπεζας και θα διατηρήσουν τυχόν προνομιακά επιτόκια για εξυπηρετούμενα δάνειά τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =