αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα 11 καλύτερα (και δωρεάν) sites για να μάθεις ξένες γλώσσες, από το laptop σου

Τα 11 καλύτερα (και δωρεάν) sites για να μάθεις ξένες γλώσσες, από το laptop σου

Είναι αλήθεια ότι το Google Translate έχει βελτιωθεί, σε σχέση με παλαιότερα χρόνια. Πλέον μπορείς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να μεταφράσεις μια λέξη ή ένα κείμενο. Ωστόσο, τα αυτόματα συστήματα μετάφρασης δεν έχουν φτάσει ακόμα σε κορυφαίο επίπεδο. Θα έχεις παρατηρήσει ότι συχνά γίνονται λάθη.

Άρα είναι χρήσιμο να γνωρίζεις μια ή περισσότερες ξένες γλώσσες. Κάτι που φυσικά σε βοηθά και στο να έχεις άμεση επικοινωνία με ανθρώπους από άλλες χώρες.

Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις μια ντουζίνα χρήματα για να πας σε ένα φροντιστήριο.  Ούτε να προσλάβεις κάποιον μεταφραστή. Στην digital εποχή που ζούμε μπορείς να μάθεις ξένες γλώσσες από το laptop σου. Υπάρχουν αρκετά websites που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό. Και μέσα από online μαθήματα, mini games ή βίντεο, να μάθεις την γλώσσα που θέλεις. Στην παρακάτω λίστα που έφτιαξε το It’s Possible θα δεις 11 websites που μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις ξένες γλώσσες. Είναι δωρεάν. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ξένα sites, ωστόσο αρκετά από αυτά έχουν και την ελληνική γλώσσα διαθέσιμη.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 6 =