αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈγιναν οι ανακοινώσεις: Η Air France συνδέει την Αθήνα με την Νίκαια, την Τουλούζη και την Μασσαλία

Έγιναν οι ανακοινώσεις: Η Air France συνδέει την Αθήνα με την Νίκαια, την Τουλούζη και την Μασσαλία

Λίγο… πιο κοντά στην Γαλλία θα μας φέρει η Air France το ερχόμενο καλοκαίρι. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα παρέχει απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς την Νίκαια, την Τουλούζη και την Μασσαλία. Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες από τις 20 Ιουλίου έως το τέλος Αυγούστου 2019. Επίσης, μια νέα γραμμή εγκαινιάζεται από το Ηράκλειο προς και από τη Μασαλία.

«Οι προορισμοί αυτοί μεσαίων αποστάσεων ανταποκρίνονται στην υψηλή ζήτηση από την πλευρά των ταξιδιωτών αναψυχής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. H μειωμένη κίνηση επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δίνει τη δυνατότητα στην εταιρία να αξιοποιήσει τα αεροπλάνα της για τις πτήσεις από την γαλλική περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό, η Air France βελτιστοποιεί τη χρήση του στόλου της και αυξάνει τις πληρότητες στο δίκτυο μεσαίων αποστάσεών της» όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία. Η σύνδεση με τη Νίκαια θα είναι δυο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Σάββατο), με την Τουλούζη τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη) και με τη Μασσαλία δύο φορές την εβδομάδα (Tετάρτη και Σάββατο).

Η σύνδεση Ηράκλειο-Μασαλία θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα (Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη). Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από την Air France με αεροσκάφη τύπου Α320 (φωτο), χωρητικότητας 178 θέσεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =