αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑπευθείας πτήσεις Αθήνα-Τελ Αβίβ από τις 14 Δεκεμβρίου

Απευθείας πτήσεις Αθήνα-Τελ Αβίβ από τις 14 Δεκεμβρίου

Πτήσεις Αθήνα-Τελ Αβίβ εγκαινιάζει στις 14 Δεκεμβρίου η κυπριακή εταιρεία Tus Airways, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Επιπλέον στο χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας συγκαταλέγεται η πτήση Λάρνακα-Ηράκλειο, η οποία εγκαινιάζεται στις 16 Δεκεμβρίου.

Η κυπριακή εταιρεία στο θερινό της πρόγραμμα πρόκειται να εμπλουτίσει τις συνδέσεις της προς την Ελλάδα από το Ισραήλ, με πτήσεις προς 3 ελληνικούς προορισμούς.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα διατηρήσει από το Ισραήλ, το Αθήνα-Τελ Αβίβ, προσθέτοντας το Ηράκλειο-Τελ Αβίβ και το Πρέβεζα-Τελ Αβίβ, ενώ από την Κύπρο θα διατηρήσει το Λάρνακα-Ηράκλειο.

«Η TUS αναμένεται στη δεύτερη φάση ανάπτυξης του θερινού προγράμματός της να προσθέσει κι άλλους προορισμούς στην Ελλάδα», σύμφωνα με την Marketing Director της TUS Airways, Κική Χάιδα.

Όσον αφορά την ισραηλινή αγορά και με βάση τα στοιχεία από το αεροδρόμιο της Αθήνας, έφτασε στα τέλη Νοεμβρίου στις 515 χιλιάδες επιβάτες, έχοντας ξεπεράσει τα επίπεδα του 2019.

Σύμφωνα με την διευθύντρια Marketing του αεροδρομίου της Αθήνα, Ιωάννα Παπαδοπούλου, «από το 2014 μέχρι τώρα η ισραηλινή αγορά έχει διψήφια αύξηση και όπως προκύπτει και από τα στοιχεία των ξενοδόχων θα είναι η πρώτη αγορά για τα Χριστούγεννα στην Αθήνα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 15 =