αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 5 κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομείς χρόνο κάθε ημέρα

Οι 5 κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομείς χρόνο κάθε ημέρα

Υπάρχουν 24 ώρες την ημέρα και 168 την εβδομάδα. Αυτοί οι αριθμοί δεν μπορούν να αλλάξουν. Και τι μπορείς να κάνεις αν δεν προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις στις δουλειές σου μέσα σε μια ημέρα; Αν πάντα θες «λίγο χρόνο παραπάνω». Μπορείς να κάνεις κινήσεις μέσα σε αυτά τα πλαίσια, που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρόνο. Εδώ είναι 5 πρακτικές που μπορείς να ξεκινήσεις τώρα.

1# Κατέγραψε που ξοδεύεις τον χρόνο σου. Κάνε το για μια εβδομάδα. Θα διαπιστώσεις ότι ξοδεύεις χρόνο σε αρκετά tasks που δεν είναι απαραίτητα. Βγάλε τα από το πρόγραμμα ή περιόρισε τα.

2# Ξύπνα 15 λεπτά νωρίτερα από ότι σηκώνεσαι. Ναι, έτσι δημιουργείς περισσότερο χρόνο μέσα στην ημέρα.

3# Βγες από το email και τα social media. Εκεί μπορείς να ξοδέψεις πολύ χρόνο χωρίς να το καταλάβεις. Αποσυνδέσου όταν έχεις να κάνεις δουλειά με συγκεκριμένο deadline. Καθόρισε συγκεκριμένες ώρες για email και social media.

4# Πλάνο. Στην αρχή κάθε εβδομάδα κάνε μια to-do λίστα. Κινήσου με βάση αυτή στη συνέχεια. Θα είσαι πολύ πιο οργανωμένος.

5# Κράτα το περιβάλλον σου τακτοποιημένο. Παίζει και αυτό ρόλο. Όταν όλα γύρω σου είναι σε τάξη, είσαι και εσύ πιο συγκεντρωμένος. Α, και δεν ξοδεύεις χρόνο να κοιτάς… το χάρος τριγύρω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 7 =