αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια εκπληκτική ιστορία: Ο Millennial που παραιτήθηκε από τη δουλειά του, και τώρα φτιάχνει επιτραπέζια κερδίζοντας εκατομμύρια

Μια εκπληκτική ιστορία: Ο Millennial που παραιτήθηκε από τη δουλειά του, και τώρα φτιάχνει επιτραπέζια κερδίζοντας εκατομμύρια

Αυτή η ιστορία ξεκινά με μόλις 500 δολάρια. Τόσα χρειάστηκε ο 30χρονος Travis Hancock για να κάνει πραγματικότητα την ιδέα του. Ο ίδιος ξεκίνησε να κατασκευάζει επιτραπέζια παιχνίδια μαζί με την γυναίκα του το 2013. Αφιέρωσαν περίπου δύο χρόνια στον σχεδιασμό. Έφτιαξαν ένα πρωτότυπο, δουλεύοντας μετά την δουλειά και τα Σαββατοκύριακα.

Τελικά, «ανέβασαν» το παιχνίδι Salem 1692 στο Kickstarter, με στόχο να αντλήσουν 6.000 δολάρια. Το παιχνίδι υπερκάλυψε κατά 1722% τον στόχο, συγκεντρώνοντας 100.000 δολάρια! Κάπου εκεί οι δύο νέοι κατάλαβαν ότι αυτή ίσως είναι η δουλειά των ονείρων τους. Ο Travis παραιτήθηκε από την δουλειά του στο digital marketing, και ξεκίνησε να φτιάχνει περισσότερα παιχνίδια.

Το 2017, έβγαλε το δεύτερο επιτραπέζιο του. Και το ανάρτησε επίσης στο Kickstarter. Η επιτυχία ήταν ακόμα μεγαλύτερη, με το επιτραπέζιο να συγκεντρώνει 400.000 δολάρια.

«Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή μου σαν επιχειρηματίας. Το να βλέπω τους ανθρώπους να μας εμπιστεύονται για δεύτερη φορά», λέει ο ίδιος.

Κάπου εκεί, το ζεύγος μετέτρεψε σε full-time δουλειά την δραστηριότητα τους με τα επιτραπέζια. Πλέον, έχουν την ευελιξία να ταξιδεύουν και να δουλεύουν όποτε θέλουν. Όσο για το δημιούργημα μα τους; Μέχρι τώρα έχει καταγράψει πωλήσεις πάνω από 1 εκατ. δολάρια.

How a millennial quit his job to sell board games

This 30-year-old quit his job to sell over $1 million worth of board games.

Posted by CNBC Make It on Dienstag, 20. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 5 =