αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSelina: Το brand που δημιουργεί κοινότητες και σε βοηθά να ταξιδεύεις, «αποβιβάζεται» στην Μακρινίτσα

Selina: Το brand που δημιουργεί κοινότητες και σε βοηθά να ταξιδεύεις, «αποβιβάζεται» στην Μακρινίτσα

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 γράφαμε εδώ στο It’s Possible για τα σχέδια της Selina να έρθει στην Ελλάδα. Πρόκειται για το brand σου επιτρέπει να ταξιδέψεις σε διάφορα μέρη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Με τη βοήθεια της Selina μπορείς να βρεις κατάλυμα για να μείνεις, και δραστηριότητες για να κάνεις εκεί που θα πας. Γνωρίζοντας όλες τις τιμές για το κάθε ένα, από την αρχή.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Το πιο σημαντικό όμως είναι ίσως ένα άλλο στοιχείο: Η Selina προσπαθεί να δημιουργεί κοινότητες στα ταξίδια που πραγματοποιούνται μέσα από αυτή. Προσπαθεί να συγκεντρώνει σε ένα μέρος, δηλαδή, ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Αν για παράδειγμα είσαι ένα ψηφιακός νομάς, που θες να πας σε μια τοποθεσία για να κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα δουλεύεις από το laptop σου, η Selina είναι μια καλή λύση για να βρεις το που ακριβώς θα μείνεις, τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις εκεί, ενώ παράλληλα θα μπορείς να γνωρίσεις και άλλους ψηφιακούς νομάδες.

Τώρα ήρθε η ώρα για την επίσημη «αποβίβαση» στην Ελλάδα (έχει προηγηθεί η δημιουργία των γραφείων της εταιρίας στο κέντρο της Αθήνας). Όπως ανακοίνωσε η Selina, θα δημιουργήσει την πρώτη της ξενοδοχειακή μονάδα στην χώρα μας, και συγκεκριμένα στην Μακρινίτσα- τον παραδοσιακό οικισμό που ανήκει στον Δήμο Βόλου.

Μάλιστα η Selina κάνει προσλήψεις σε διάφορες ειδικότητες, για να στελεχωθεί το project της στην Μακρινίτσα. Παρακάτω μπορείς να δεις αναλυτικές πληροφορίες. Και, γιατί όχι, να κάνεις την αίτηση σου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αναμένεται να γίνει και το λανσάρισμα στου πολυχώρου της Selina (θα περιέχει ανάμεσα σε άλλα: ξενοδοχείο, χόστελ, σινεμά και coworking spaces) στο κέντρο της Αθήνας.

MAKRINITSA, SELINA IS COMING TO YOUR TOWN! We are very excited to announce that Selina is coming to Greece, we will be…

Gepostet von Selina HR am Dienstag, 30. April 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =