αρχικηVIRALΟ CEO που ξοδεύει εκατομμύρια για να γίνει 18 χρονών ξανά, αποκάλυψε το γλυκό που τρώει για να ξεγελάσει τον θάνατο

Ο CEO που ξοδεύει εκατομμύρια για να γίνει 18 χρονών ξανά, αποκάλυψε το γλυκό που τρώει για να ξεγελάσει τον θάνατο

Ίσως έχεις ακούσει για τον Bryan Johnson. Πρόκειται για τον 46χρονο μεγιστάνα της τεχνολογίας, ο οποίος θέλει… να νικήσει τον χρόνο. Και να γίνει 18 ετών ξανά.

Το «πρόγραμμα νεότητας» του Bryan Johnson στοιχίζει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και περιλαμβάνει κάποιες περίεργες συνήθειες. Ανταλλάσσει αίμα με τον 17χρονο γιο του αλλά και τον 70χρονο πατέρα του, ενώ ελέγχει εξονυχιστικά τις λειτουργίες του σώματος του.

Σε ανάρτηση του στο twitter αποκάλυψε ότι τρώει λαχανικά αλεσμένα πουρέ και καταναλώνει όλο το φαγητό του στο διάστημα από τις 06:00 έως τις 11:00 το πρωί. Ο Bryan Johnson απάντησε στο Twitter σε έναν χρήστη που τον ρώτησε σχετικά με το πρόγραμμα διατροφής του. «Είναι αυτό τυπογραφικό λάθος; Μπορείτε να διευκρινίσετε;» έγραψε στο Twitter η χρήστης Martina Markota, η οποία αναρωτήθηκε αν ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έφαγε πράγματι το δείπνο του πριν από τις 12:00.

«Το τελευταίο μου γεύμα της ημέρας είναι στις 11 το πρωί. Τρώω μεταξύ ~ 6-11 π.μ.», έγραψε ο ίδιος.

Επιπλέον καταναλώνει 80 βιταμίνες και μέταλλα την ημέρα, τρώει 70 λίβρες πολτοποιημένα λαχανικά το μήνα και πηγαίνει για ύπνο ακριβώς στις 20:30 κάθε βράδυ. Παράλληλα τράβηξε περισσότερες από 33.000 εικόνες από το εσωτερικό των εντέρων του.

Τώρα αποκάλυψε το γλυκό που επιλέγει επίσης. Τα τελευταία «τρία χρόνια» τρώει σοκολάτα για να τον βοηθήσει να… εξαπατήσει τον θάνατο, σύμφωνα με το τελευταίο του βίντεο στο YouTube.

«Μερικές φορές τα πράγματα που είναι καλά για εμάς δεν τα κάνουμε», λέει ο Τζόνσον στο βίντεο, το οποίο έχει φτάσει τις 700 χιλιάδες προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε. Όπως αποκάλυψε παίρνει καθημερινά μετρημένο κακάο για να τον βοηθήσει στην αναζήτηση της υγείας του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − six =