αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑOkCupid: Το dating app που σε βοηθά να βρεις κάποιον/α με κοινά ενδιαφέροντα

OkCupid: Το dating app που σε βοηθά να βρεις κάποιον/α με κοινά ενδιαφέροντα

Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα dating apps βασίζονται στην εξωτερική εμφάνιση. Όχι όλα. Το OkCupid (Android και iOS) χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι τα matchαρίσματα γίνονται κυρίως με βάση τα κοινά ενδιαφέροντα που έχουν δύο άνθρωποι. Αλλά και με βάση τις κοινές απόψεις που έχουν για ευρύτερα θέματα.

Τι εννοούμε: Το App σου δίνει τη δυνατότητα και σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις ένα αντιπροσωπευτικό προφίλ και να βασιστείς σε κάτι περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση.

Μπορείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις διαφόρων κατηγοριών, όχι μόνο τι πιστεύεις εσύ, αλλά και τι θα ήθελες το ιδανικό σου ταίρι να πιστεύει. Αν δύο άτομα έχουν απαντήσει αρκετές ερωτήσεις, το ποσοστό match που τους βγάζει δείχνει αν είναι θεωρητικά συμβατοί. Αυτό δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση χημεία, αλλά τουλάχιστον περισσότερες πιθανότητες να έχουν κοινές πεποιθήσεις σε βασικά θέματα. Παίζει πχ να καταλάβεις αν ο άλλος είναι ρατσιστής ή σεξιστής χωρίς να χρειαστεί να βγεις καν ραντεβού.

Μπορείς να προσδιορίσεις με αρκετή ακρίβεια τι είσαι και τι ψάχνεις – μπορείς να επιλέξεις φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό ή είδος σχέσης που θα ήθελες. Και έχει αρκετή ποικιλία.

https://techcrunch.com/wp-content/uploads/2017/02/email.png
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =