αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤρεις τρόποι για να δεις τα stories κάποιου στο Instagram χωρίς να φανεί στον άλλο

Τρεις τρόποι για να δεις τα stories κάποιου στο Instagram χωρίς να φανεί στον άλλο

Συχνά θέλουμε να δούμε τα stories ενός ατόμου στο Instagram αλλά… δεν θέλουμε να δουν το όνομά μας στη λίστα των viewers. Μπορεί να γίνει; Ναι. Εδώ είναι 3 τρόποι για να δεις τα stories κάποιου στο Instagram χωρίς να φανεί στον άλλο.

Λειτουργίας Πτήσης

Μέσω της Λειτουργίας Πτήσης υπάρχει η δυνατότητα να δεις τα stories, χωρίς να αφήσεις ψηφιακό αποτύπωμα.

  1. Ανοίγεις το Instagram και συνδέεσαι κανονικά.
  2. Ενεργοποιείς τη Λειτουργία Πτήσης.
  3. Βλέπεις το story του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει
  4. Αφού το δεις, κλείσε την εφαρμογή του Instagram. Οι διακομιστές του Instagram δεν έχουν ανιχνεύσει την κίνησή σου χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο.
  5. Απενεργοποίησε τη Λειτουργία Πτήσης και περιηγήσου ξανά στο Instagram σαν να μην έχει αλλάξει κάτι.

Έχε ένα «εφεδρικό» account

Μπορείς να έχεις έναν δεύτερο «ανώνυμο» λογαριασμό και να… παρακολουθείς απο εκει. Και αυτή η λύση έχει προκριθεί από πολλούς ως κάτι ασφαλές, αλλά θέλει επίσης προσοχή, γιατί σε περίπτωση που γίνεις αντιληπτός, τότε μάλλον θα έχεις δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα φοβόσουν προηγουμένως. Με αυτόν τον τρόπο πάντως διατηρείς την ανωνυμία σου, χωρίς να θυσιάσεις καμία άλλη στιγμή σου στο διαδίκτυο.

Μπες… από τα γειτονικά stories

Αυτό το κόλπο έχει γίνει επίσης κλασικό τον τελευταίο χρόνο, από όταν δόθηκε η δυνατότητα να επιστρέφεις στην προηγούμενη ιστορία. Τα Instagram Stories είναι τοποθετημένα σε μια συνεχή σειρά, το ένα μετά το άλλο, και αυτό σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά αυτή τη μέθοδο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =