αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO OTE μοιράζει μπόνους 13 εκατ. ευρώ σε 9.000 εργαζομένους του

O OTE μοιράζει μπόνους 13 εκατ. ευρώ σε 9.000 εργαζομένους του

Μία από τις ελληνικές επιχειρήσεις που, παρά τις επιπτώσεις από την κρίση του Covid-19, θα προχωρήσουν και φέτος στη διανομή bonus σε εργαζομένους και στελέχη της, παραμένει ο ΟΤΕ.

Σε εσωτερική ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε χθες, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Μιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε πως η επιτυχημένη διαχείριση από τον ΟΤΕ του disruption που προκάλεσε ο Covid-19 είναι αποτέλεσμα, κυρίως, της δουλειάς που έγινε πριν την κρίση, συμπληρώνοντας πως ο Οργανισμός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων χάρη στους εργαζομένους του.

Συγχρόνως, προειδοποίησε πως η κρίση δεν έχει ακόμη τελειώσει και υπάρχουν δυσκολίες που αναμένεται να επηρεάσουν την πορεία του Ομίλου. Ωστόσο, παρά τις μεγάλες οικονομικές πιέσεις που ο ΟΤΕ αναμένει λόγω της πανδημικής κρίσης, ανακοινώθηκε από τον κ. Τσαμάζ πως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί και φέτος η απόδοση έκτακτης χρηματικής επιβράβευσης (bonus) σε εργαζόμενους και στελέχη του ΟΤΕ, ως ένα ακόμη έμπρακτο “ευχαριστώ” για την προσπάθειά τους όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά και το 2019, όπως σημειώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, το συνολικό ποσό που θα διανεμηθεί ως bonus σε περίπου 9.000 δικαιούχους, ανέρχεται σε 13 εκατ. ευρώ. Η έκτακτη χρηματική επιβράβευση θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων μέσα στον Ιούλιο, με βάση τις ατομικές επιδόσεις και τη συμβολή τους στις επιδόσεις του Οργανισμού το προηγούμενο διάστημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =