αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑLet’s Start Up: Ένα workshop με θέμα την Στρατηγική, το Coaching & την Χρηματοδότηση των startups

Let’s Start Up: Ένα workshop με θέμα την Στρατηγική, το Coaching & την Χρηματοδότηση των startups

Η Young BPW Athens και το INNOVATHENS powered by Samsung -Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 το 1ο Workshop Επιχειρηματικότητας, όπου θα προσεγγίσουμε όχι μόνο πώς να προετοιμαστούμε για να μετουσιώσουμε την ιδέα μας σε βιώσιμη επιχείρηση αλλά και πώς να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν προκειμένου να φτάσουμε στην επιτυχία!

Στο πρώτο μέρος του workshop, οι ομιλητές Δρ. Αντώνης Λιβιεράτος Co-Founder & CEO at Saint Start up, Παναγιώτης Μαρκαντωνάτος Co-founder at Saint Start up & Business Development Manager, Μαρία Παπάζογλου Πιστοποιημένη Coach-Corporate trainer & Σύμβουλος Επικοινωνίας, Αναστασία Τσίλογλου General Manager at Action Finance Initiative,   θα μοιραστούν τα εργαλεία και τα μυστικά της καλής προετοιμασίας σε επίπεδο στρατηγικής, coaching αλλά και ανεύρεσης χρηματοδότησης. Ενώ στο δεύτερο μέρος, οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες Βη Μπουγάνη CEO at Sustainable Food Movement in Greece-Σύμβουλος Αειφόρου Ανάπτυξης και Ζωή Δερμέτσικα CEO at Lifeme.gr & Managing Director of the Ad Project θα μας παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους ταξίδι και πρακτικά tips μέσα από το δικό τους Success Story! Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν start ups οι οποίες θα παρουσιάσουν live τις ιδέες και τα προϊόντα  τους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και θα ακολουθήσει σύντομο networking cocktail.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής:
Website: www.bpw-athens.gr/young
e-mail: young@bpw-athens.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − eleven =