αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑHuawei: Ο αποθηκευτικός χώρος, η «αλαζονική συμπεριφορά» και η αποδοχή του λάθους

Huawei: Ο αποθηκευτικός χώρος, η «αλαζονική συμπεριφορά» και η αποδοχή του λάθους

Μετά τις αναφορές για διαφορετικού τύπου αποθηκευτικού χώρου στις νέες ναυαρχίδες της Huawei, P10 και P10 Plus, η αντίδραση της εταιρίας ήταν καθησυχαστική λέγοντας πως οι χρήστες δε θα δουν διαφορές στην απόδοση, αφού οι μηχανικοί της Huawei έκαναν τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Ωστόσο, δοκιμές τρίτων κατέρριψαν αυτόν τον ισχυρισμό με αποτέλεσμα η Huawei να παραδεχτεί πως η αρχική της αντίδραση σε αυτό το θέμα ήταν “αλαζονική”.

Ο CEO της εταιρίας, Richard Yu, σε επιστολή του προς τους εργαζομένους, η οποία έπειτα δημοσιεύτηκε στο Weibo, χαρακτήρισε αλαζονική τη στάση της Huawei. Προσθέτει πως αυτό το θέμα αποτέλεσε “μια κλήση αφύπνισης” για την εταιρία και πως η Huawei πήρε ένα “τεράστιο μάθημα” για να μην κάνει “εκπτώσεις” σε ότι αφορά τις ναυαρχίδες.

Παρόλη την αναγνώριση του λάθους όμως, δεν έγινε λόγος για κάποιου είδους αποζημίωση των πελατών. Η Huawei συγκρότησε μια “ειδική ομάδα για να ακούει τον πελάτη” της οποίας την ηγεσία αναλαμβάνει ο ίδιος ο Yu. Η ομάδα αυτή θα επισκέπτεται κέντρα service και καταστήματα λιανικής για να αλληλεπιδρά με πελάτες. Τέλος, ο Yu υποσχέθηκε πως η Huawei θα εργαστεί πιο εντατικά για να είναι “πιο προσεκτικοί με τα συναισθήματα των καταναλωτών”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 5 =