αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται ο τελικός των European Business Awards με 6 ελληνικές συμμετοχές

Έρχεται ο τελικός των European Business Awards με 6 ελληνικές συμμετοχές

Στις 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός των European Business Awards 2016/17. Το event θα γίνει στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής είναι η RSM, το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με πάνω από 800 γραφεία σε 120 χώρες και 41.200 στελέχη διεθνώς.

Στην πρώτη φάση της διαδικασίας των European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM, δήλωσαν συμμετοχή 33.000 επιχειρήσεις από 34 Ευρωπαϊκές χώρες. Από αυτές επιλέχθηκαν από τους κριτές 636 National Champions και 110 Ruban d’Honneur Recipients (10 από κάθε μία από τις 11 κατηγορίες των βραβείων). Στον τελικό θα αναδειχθούν οι 11 νικητές – ένας για κάθε κατηγορία καθώς και ο European Public Champion των φετινών βραβείων.

Για την Ελλάδα φέτος διακρίθηκαν 38 επιχειρήσεις ως National Champion και στη συνέχεια 6 Ελληνικές επιχειρήσεις έλαβαν τον τιμητικό τίτλο Ruban d’Honneur Recipient, ο οποίος τους έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού. Το γεγονός αυτό αποτελεί εξαιρετική επιτυχία για τη χώρα μας για άλλη μία χρονιά αλλά και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην κατηγορία τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Επιπλέον με βάση τη ψηφοφορία του κοινού βραβεύτηκε σε κάθε χώρα μία εταιρία ως National Public Champion (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) διεκδικώντας έτσι στον τελικό τον τίτλο του European Public Champion. Οι 6 συνολικά Ελληνικές εταιρείες που έχουν φτάσει στον τελικό είναι οι εξής: ΑΒ Βασιλόπουλος, Printec Group, Coffee Island, Upstream, Nice n Easy Farm to Table Reastaurants και Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =