αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑHowGood: Η startup που σου επιτρέπει να βαθμολογείς προϊόντα μαζί με άλλους χρήστες. Τώρα «σήκωσε» 4,2 εκατ. δολάρια

HowGood: Η startup που σου επιτρέπει να βαθμολογείς προϊόντα μαζί με άλλους χρήστες. Τώρα «σήκωσε» 4,2 εκατ. δολάρια

Στην εποχή μας, οι καταναλωτές μοιάζουν πιο απαιτητικοί από ποτέ και θέλουν με απλά λόγια τα χρήματα τους να «πιάνουν τόπο». Σε αυτή τη καθημερινή ανάγκη, εστίασε η HowGood. Μια startup με έδρα τη Νέα Υόρκη, που σου επιτρέπει να βαθμολογείς προϊόντα σε διάφορα καταστήματα και οι βαθμολογίες αυτές να είναι ορατές στους άλλους χρήστες.

Πως λειτουργεί: Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να «σκανάρεις» με την κάμερα του κινητού σου το barcode του εκάστοτε προϊόντος. Τότε, θα εμφανιστούν οι βαθμολογίες και τα σχόλια που έχουν γράψει άλλοι καταναλωτές για αυτό. Και έτσι θα αποφασίσεις αν θες να το αγοράσεις ή όχι. Η HowGood παρέχει αξιολογήσεις για τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και άλλα προϊόντα οικιακής χρήσης.

Οι χρήστες, μπορούν να μοιραστούν τις βαθμολογίες και τις απόψεις τους, είτε μέσω του website της HowGood, είτε μέσω του mobile app που διαθέτει. Οι βαθμολογίες μπορούν να αναγράφονται και σε φυσικά καταστήματα, αν αυτά το επιτρέπουν.

Η startup έχει πάει εξαιρετικά μέχρι σήμερα. Και τώρα, «σήκωσε» μεγάλη χρηματοδότηση ύψους 4,2 εκατ. δολαρίων, όπως μεταδίδει το TechCrunch. Πάνω από 20.000 προϊόντα έχουν καταγραφεί στην πλατφόρμα. Όπως μάλιστα σημειώνει ο CEO της καινοτόμου επιχείρησης, Alexander Gillett, πλέον δεν ισχύει ότι τα ποιοτικά προϊόντα είναι μόνο τα υπερβολικά ακριβά. Υπάρχουν καλές ευκαιρίες για όλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =