αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH online κτηματομεσιτική πλατφόρμα στην οποία επένδυσε ο Στέλιος Χατζηιωάννου

H online κτηματομεσιτική πλατφόρμα στην οποία επένδυσε ο Στέλιος Χατζηιωάννου

Ο Ελληνοκύπριος δισεκατομμυριούχος Στέλιος Χατζηιωάννου (με περιουσία 1,3 δισ.$, σύμφωνα με το Forbes) δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εδώ και πολλά χρόνια και εξακολουθεί με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο μεράκι να ανοίγει καινούργιους δρόμους στο επιχειρείν, ανάλογα πάντα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής.

Στο μέσον της πανδημίας του COVID-19, ένα από τα projects που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του «Mr.Easy» είναι ένα από τα brands της… συλλογής με το γνωστό πρόθεμα, τα οποία ο ίδιος έχει κατοχυρώσει και αξιοποιεί επιχειρηματικά: Η διαδικτυακή πλατφόρμα με την ονομασία easyProperty, όπως σημειώνει το Newmoney.gr.

Ο βρετανικός Tύπος αποκαλύπτει ότι το on line μεσιτικό γραφείο άντλησε κεφάλαια ύψους 800.000 λιρών τις προηγούμενες ημέρες από επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του Στέλιου Χατζηιωάννου, που φέρεται να κατέβαλε τις 300.000 λίρες από αυτό το ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα, τα χρήματα θα επενδυθούν στο πεδίο της Πληροφορικής για την τεχνολογική βελτίωση της πλατφόρμας, έτσι ώστε να προετοιμασθεί για μια αναπτυξιακή ώθηση σε καιρούς κορωνοϊού, ικανή να υποβοηθήσει τις εξ’ αποστάσεως μεσιτείες και συναλλαγές ακινήτων, για πωλητές, αγοραστές οικιών ή οικοπέδων ή και ενοικιαστές. Για το πλήρες φάσμα του real estate, εν ολίγοις.

Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται, υπό την άδεια του ιδρυτή της easyJet, σε 34 περιοχές, της χώρας στοχεύει μέχρι το τέλος του έτους να τετραπλασιάσει τον αριθμό των ακινήτων τα οποία ανήκουν στη βάση της, κατά δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου της, David Brierley.

Οι πωλητές έχουν τη δυνατότητα να προκαταβάλουν μια αμοιβή 785 λιρών ή να συμφωνήσουν σε μια προμήθεια της τάξης του 1% ή εναλλακτικά να προτιμήσουν κάτι ενδιάμεσο. Τη δε διαχείριση των πωλήσεων αναλαμβάνουν τοπικοί πράκτορες, με μηνιαίο αντίτιμο 175 λιρών ανά περιοχή…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =