αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να δουλέψεις remote από ένα πολυτελές κατάλυμα στην Κόστα Ρίκα; Το Nayara Tented Camp καλεί τους Digital Νομάδες

Τι θα έλεγες να δουλέψεις remote από ένα πολυτελές κατάλυμα στην Κόστα Ρίκα; Το Nayara Tented Camp καλεί τους Digital Νομάδες

Αν είσαι από αυτούς που δουλεύουν remote αυτή τη στιγμή, τότε ίσως αξίζει να τσεκάρεις και τις επιλογές… εκτός σπιτιού. Δεν είναι τυχαίο ότι η τάση με τους Digital Νομάδες έχει γιγαντωθεί μέσα στην πανδημία, αφού πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν να δουλεύουν remote με μόνο εργαλείο το laptop και το smartphone τους. Ναι, και μπορείς να το κάνεις από οποιαδήποτε τοποθεσία, σε οποιαδήποτε χώρα.

Την ευκαιρία αυτή θέλει να αξιοποιήσει και το Nayara Tented Camp. Ένα πολυτελές κατάλυμα μέσα σε ένα πανέμορφο τροπικό δάσος στην Κόστα Ρίκα. Το οποίο καλεί τους Digital Νομάδες να «αποβιβαστούν» εκεί και να συνεχίσουν να εργάζονται remote για τα projects τους.

Όπως σημειώνει το travelandleisure.com, το πακέτο περιλαμβάνει καθημερινά μαθήματα γιόγκα και μασάζ 10 λεπτών, happy hour cocktail delivery και γαλλικό καφέ που έρχεται επίσης στο δωμάτιο. Το πρωινό και ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα (και τα δύο σερβίρονται στο δωμάτιο) συμπεριλαμβάνονται επίσης.

Το Nayara Tented Camp περιλαμβάνει συνολικά 21 πολυτελείς σκηνές με ξύλινη επένδυση. Είναι κλιματιζόμενες και φυσικά εξοπλισμένες με Wi-Fi. Μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε σε ένα γραφείο με θέα, μια αιώρα στη βεράντα ή από την ιδιωτική πισίνα σας με θέα στο ηφαίστειο Arenal, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Κόστα Ρίκα. Μετά τη δουλειά, σκεφτείτε να κάνετε μια βουτιά σε μια από τις πολλές φυσικές ιαματικές πηγές που περιβάλλουν το θέρετρο. Ή να εξερευνήστε τα καταπράσινα τροπικά δάση και τα εθνικά πάρκα της περιοχής.

Μπορείτε επίσης να περιπλανηθείτε στους αξιολάτρευτους δρόμους της La Fortuna.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι όλο το πολυτελές πακέτο που περιγράφουμε δεν είναι καθόλου φθηνό. Όσοι το επιλέξουν, θα πρέπει να πληρώσουν 1.150 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

https://cf.bstatic.com/images/hotel/max1024x768/233/233881797.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − seven =