αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH Huawei… ξανά εμφανίζει διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος

H Huawei… ξανά εμφανίζει διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος

Είχε παρατηρηθεί πριν από 1 χρόνο, τώρα το βλέπουμε πάλι από την Huawei. Χρήστης στο Twitter από την Κένυα ανέβασε screenshots δείχνοντας πως στην οθόνη κλειδώματος του κινητού του (Huawei Y9 Prime) εμφανίστηκε διαφήμιση της Toyota και μάλιστα στα κινέζικα με το link της διαφήμισης να οδηγεί σε μια “περίεργη” ιστοσελίδα.

Το ίδιο και ένας κάτοχος του Huawei Mate 20 Pro (L29) από το Βερολίνο, είδε στο κινητό του την ίδια διαφήμιση της Toyota.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr μάλιστα, παρατηρήθηκε το ίδιο και σε Έλληνες χρήστες. Έλληνας με Huawei P30 Lite επικοινώνησε με το Techblog και επιβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση εμφανίστηκε και στο δικό του κινητό. Το ίδιο και Έληνας κάτοχος του Huawei P30 Pro.

Μέχρι στιγμής αυτοί οι δύο χρήστες έχουν αναφέρει τον εντοπισμό της διαφήμισης στο κινητό τους, οπότε είναι πιθανό η Huawei να δοκιμάζει και πάλι την συγκεκριμένη τακτική. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα αυτό να ήταν απλά ένα σφάλμα και η διαφήμιση να προοριζόταν μόνο για την εγχώρια αγορά της εταιρείας.

Πέρυσι τον Ιούνιο που είχε παρουσιαστεί το πρώτο κρούσμα η Huawei είχε αφαιρέσει τις διαφημίσεις απολογούμενη στους χρήστες για την ταλαιπωρία που τους προξένησε όλο αυτό προσθέτονταςότι η εφαρμογή αυτής της ιδέας ήταν λάθος και πως γνωρίζει ότι είχε αρνητικές επιπτώσεις στην εμπειρία των χρηστών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 12 =