αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH νεότερη γυναίκα δισεκατομμυριούχος μόλις έκανε την πρώτη εξαγορά της

H νεότερη γυναίκα δισεκατομμυριούχος μόλις έκανε την πρώτη εξαγορά της

Την πρώτη της εξαγορά έκανε η dating πλατφόρμα Bumble. Ιδρύτρια της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι η 32χρονη Whitney Wolfe, η οποία τον περασμένο χρόνο έγινε η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου.

Τώρα η εταιρία εξαγόρασε την γαλλική εφαρμογή Fruitz, η οποία δραστηριοποιείται σε Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία, Ισπανία και Καναδά. Πρόκειται για ένα επίσης dating app. Η Fruitz ξεκίνησε το 2017 και είναι μια freemium εφαρμογή γνωριμιών. Επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις προτιμήσεις τους για γνωριμίες μέσω τεσσάρων φρούτων-συμβόλων – κεράσια, σταφύλια, καρπούζια και ροδάκινα.

Η Bumble διευκρίνισε ότι το deal αποσκοπεί στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης, με την προσθήκη της γενιάς Ζ, δηλαδή όσων έχουν γεννηθεί μεταξύ 1995 και 2015. 

Το ύψος της συναλλαγής είναι μέχρι στιγμής άγνωστο. 

Η ιστορία της Bumble

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 8 χρόνια. Τότε η Whitney Wolfe αποφάσισε να αποχωρήσει από το Tinder όπου εργαζόταν, και λίγο αργότερα ξεκίνησε το δικό της dating app. Έτσι δημιούργησε το Bumble. Και δεν είναι μια συνηθισμένη εφαρμογή γνωριμιών. Τι κάνει το Bumble να διαφέρει; Ότι δίνει το πάνω χέρι στις γυναίκες. Ναι, εδώ μπορούν μόνο οι γυναίκες να στείλουν το πρώτο μήνυμα σε κάποιον. Και αν ο άνδρας δεν απαντήσει μέσα σε 24 ώρες, χάνει την δυνατότητα να κάνει ξανά match.

«Η ομάδα μας το πιστεύει -και έχει στοιχεία για αυτό- ότι όταν η πρωτοβουλία πηγαίνει στη γυναίκα, φεύγει η πίεση που λέει στον άντρα ότι πρέπει να κινηθεί πιο ‘επιθετικά’» τονίζει η ιδρύτρια της εφαρμογής, Whitney Wolfe (φωτο). Η οποία θεωρείται μια πολύ πετυχημένη επιχειρηματίας- έχει μπει μάλιστα στη λίστα «30 Under 30» του Forbes.

Αν είσαι κάποιος που χρονοτριβεί, το Bumble μπορεί να μην είναι για σένα. Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που απολαμβάνουν αυτό το ιδιαίτερο app. Δεν είναι τυχαίο, ότι μέχρι σήμερα το έχουν κάνει εγγραφή πάνω από 80 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι το Bumble δεν είναι μόνο ένα dating app. Παράλληλα διαθέτει και άλλες λειτουργίες, όπως το Buble Biz, που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν business διασυνδέσεις.

Τα lockdowns έδωσαν την δική τους ώθηση στο Bumble -όπως και σε όλα τα dating apps- και το 2021 ήρθε η μεγάλη είσοδος στο Χρηματιστήριο των ΗΠΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − eight =