αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑForbes: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον πλανήτη για το 2018. Και τέσσερις Έλληνες ανάμεσα τους

Forbes: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον πλανήτη για το 2018. Και τέσσερις Έλληνες ανάμεσα τους

Για μια ακόμα χρονιά, το Forbes δημοσίευσε την λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Στην κορυφή ένας πολύ γνωστός άνθρωπος. Ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos. Σήμερα είναι 54 ετών και η περιουσία του φθάνει στα 127,3 δισ. δολάρια. Στη δεύτερη θέση ο Bill Gates, με περιουσία στα 91,2 δισ. δολάρια. Στην τρίτη θέση ο γνωστός επενδυτής Warren Buffett, με περιουσία που φθάνει στα 87,7 δισ. δολάρια.

Μέσα στη λίστα του Forbes και 4 Έλληνες. Ο Σπύρος Λάτσης βρίσκεται στη θέση 729 με περιουσία 3,2 δισ. δολ. ενώ στη θέση 859 βρίσκεται ο Φίλιππος Νιάρχος με περιουσία 2,8 δισ. δολ. ως συλλέκτης τέχνης. Λίγο πιο χαμηλά και συγκεκριμένα στη θέση 965 ξεχωρίζει το όνομα του Αριστοτέλη Μυστακίδη με περιουσία 2,5 δισ. δολ. με δραστηριότητες στα μέταλλα και τα εμπορεύματα. Στη θέση 1999 βρίσκεται ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, με περιουσία 1,1 δισ. δολ. χάρη στις δραστηριότητές του στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Δείτε το TOP-20 της λίστα τους Forbes παρακάτω. Και ολόκληρη τη λίστα εδώ.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =