αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑEmocast: H καινοτόμος εταιρία στην οποία μόλις επένδυσαν ο David Guetta, ο Will.i.am και ο συνιδρυτής του Napster

Emocast: H καινοτόμος εταιρία στην οποία μόλις επένδυσαν ο David Guetta, ο Will.i.am και ο συνιδρυτής του Napster

Πως είναι, άραγε, να έχεις μια καινοτόμο επιχείρηση και να επενδύουν σε εσένα διάσημοι άνθρωποι της μουσικής; Αυτό έχει καταφέρει η Emoticast. Μια entertainment messaging company με έδρα το Λονδίνο. Η εταιρία μόλις ολοκλήρωσε νέο γύρο χρηματοδότησης (δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα οικονομικά δεδομένα), στον οποίο συμμετχέιχαν μεταξύ άλλων ο Will.i.am ο David Guetta, αλλά και ο συνιδρυτής του Napster, Sean Parker. Από το 2014 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, η εταιρία έχει λάβει συνολικά 5 εκατ. δολάρια σε χρηματοδοτήσεις.

Η Emocast είναι η εταιρία πίσω από τα TuneMoji. Τα apps που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται music GIFs με ήχο, μέσα σε διάφορες γνωστές πλατφόρμες όπως: iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp και Kik. Η νέα χρηματοδότηση, θα χρησιμοποιηθεί για να αυξηθούν οι συνεργασίες της Emocast με καλλιτέχνες και να επεκταθεί το messaging partner network.

Ιδρυτής της εταιρίας δεν είναι κάποιος τυχαίος άνθρωπος. Όπως σημειώνει το αμερικανικό Fortune, πρόκειται για τον James Fabricant. Το όνομα μπορεί να μη σας λέει πολλά, μιλάμε όμως για το άτομο που ήταν επικεφαλής στο Ευρωπαϊκό τμήμα του άλλοτε «γίγαντα» MySpace. Ο ίδιος με αφορμή τη νέα χρηματοδότηση, δήλωσε ότι η υποστήριξη από ανθρώπους υψηλού προφίλ είναι η επιβεβαίωση της επιτυχίας της εταιρίας. Η οποία έχει ως στόχο να ενώσει τους κλάδους της ψυχαγωγίας και του messanging.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =