αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: 26χρονος εκατομμυριούχος θέλει να προσλάβει βοηθό. Και δίνει 52.000 δολάρια το χρόνο

Dream Job: 26χρονος εκατομμυριούχος θέλει να προσλάβει βοηθό. Και δίνει 52.000 δολάρια το χρόνο

Τι θα έλεγες να ταξιδεύεις μαζί με έναν εκατομμυριούχο και να πληρώνεσαι για αυτό; Μια τέτοια αγγελία έβαλε ο 26χρονος εκατομμυριούχος, Matthiew Lepre. Ο ίδιος αναζητά υπάλληλο για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου», όπως λέει.

Συγκεκριμένα, αναζητά έναν βοηθό, ο οποίος θα τον συνοδεύει στα εντυπωσιακά του ταξίδια και θα τον βοηθά με τη διαχείριση των ηλεκτρονικών επιχειρήσεων του.

Μισθός; Περίπου στα 52.000 δολάρια τον χρόνο. «Ο μισθός θα εξαρτηθεί από την εμπειρία του ατόμου, αλλά εκτός από τον βασικό θα προστεθούν και τα έξοδα ταξιδιών και διαμονής. Ακόμα η ασφάλεια υγείας καλύπτεται από εμένα», τονίζει ο επιχειρηματίας. Οι επιχειρήσεις του νεαρού του αποφέρουν κέρδη που αγγίζουν περίπου τα 120.000 δολάρια τον μήνα.

Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει το άτομο που θα προσληφθεί είναι γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνέπεια και διάθεση για σκληρή δουλειά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Το να ταξιδεύω ενώ δουλεύω μου χάρισε αυτό που ονειρευόμουν και θέλω να προσφέρω αυτήν την ευκαιρία και σε κάποιον άλλο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 12 =