αρχικηVIRALΤο ξενοδοχείο το οποίο διαφημίζεται ως… το χειρότερο στον κόσμο

Το ξενοδοχείο το οποίο διαφημίζεται ως… το χειρότερο στον κόσμο

ην ώρα που κάθε ξενοδοχείο και ενοικιαζόμενο φροντίζει να διαφημίσει όλο και περισσότερο τις παροχές του και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες τους για να ξεχωρίσει, ένα ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ το καταφέρνει κάνοντας ακριβώς το αντίθετο. Ο λόγος για το ξενοδοχείο Hans Brinker Budget Hotel στο Άμστερνταμ το οποίο έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του χειρότερου ξενοδοχείου στον κόσμο.

Οι ιδιοκτήτες του το χαρακτηρίζουν ως ένα «κατά λάθος φιλικό προς το περιβάλλον» ξενοδοχείο, αφού δεν ούτε τις βασικές ανέσεις με αποτέλεσμα να μην καταναλώνει πολύ ενέργεια. Το σλόγκαν του ξενοδοχείου είναι ότι «δεν μπορεί να γίνει χειρότερο, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε».

Το προσωπικό κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα για τους πελάτες και όπως λένε χαίρονται όταν ακούν παράπονα. Δεν υπάρχει ασανσέρ και έτσι, σε όποιο όροφο και αν μένει ο πελάτης πρέπει να πάει με τα πόδια. «Με το φιλικό προς το περιβάλλον “ασανσέρ” που διαθέτουμε να είστε βέβαιοι ότι η μόνη ενέργεια που θα καταναλωθεί είναι η δική σας για να ανεβείτε τη σκάλα» αναφέρει το διαφημιστικό του ξενοδοχείου.

Ακόμα και η λεγόμενη «σουίτα» του ξενοδοχείου, δεν είναι παρά κουκέτες τοποθετημένες η μια δίπλα στην άλλη για να μπορούν να φιλοξενηθούν σε αυτή έως και 7 άτομα.

Τηλεόραση, τηλέφωνο και mini-bar δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία του πελάτη, αφού έτσι θα σωθεί ο πλανήτης και φυσικά δεν υπάρχει φωτισμός, ούτε κλιματισμός» διευκρινίζει το ξενοδοχείο….

«Υπάρχει φυσικός φιλικός προς το περιβάλλον κλιματισμός που είναι πολύ εύκολος στη χρήση.» Και δεν είναι άλλος από το παράθυρο.

Ακόμα και οι βασικές ανέσεις όμως είναι περιορισμένες. Στην τουαλέτα δεν υπάρχει χαρτί ενώ το παγωμένο νερό τρέχει με το σταγονόμετρο.

Το μπαρ του Hans Brinker Budget Hotel σερβίρει φιλικά προς το περιβάλλον ποτά, τονίζοντας ότι «ούτε σταγόνα δεν θα πάει χαμένη». Για το λόγο αυτό ο μπάρμαν μαζεύει με μια πετσέτα ό,τι έχει στάξει στον πάγκο και στη συνέχεια την στύβει σε ένα ποτήρι.

Όσο για το φαγητό διατίθεται αλλά αποτελεί κυρίως μια οπτική παρά μια γευστική εμπειρία, αφού ετοιμάζεται μέσα σε πέντε λεπτά και η σπεσιαλιτέ του είναι αυγά με τσόφλια, τα οποία σερβίρονται σε κατεστραμμένα πιρούνια και σπασμένες κούπες.

Το Hans Brinker Budget Hotel είναι περισσότερο μια δοκιμασία παρά ένας χώρος διαμονής και ξεκούρασης. Παρόλα αυτά δημιουργώντας έξυπνα, έναν «μύθο» που είναι σχεδόν αληθινός, οι ιδιοκτήτες καταφέρνουν να το προωθήσουν σε όσους σπεύδουν να δοκιμάσουν την τολμηρή εμπειρία. Η ωμή τους ειλικρίνεια μάλιστα φαίνεται ότι εκτιμάται από τους πελάτες που το επισκέπτονται κυρίως από περιέργεια πληρώνοντας μάλιστα από 22-53 δολάρια τη βραδιά.

Πηγή: Insider.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 7 =