αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑDream Job: Πως να «τρέξεις» μια επιχείρηση ενώ ταξιδεύεις για 6 μήνες τον χρόνο σε όλο τον κόσμο

Dream Job: Πως να «τρέξεις» μια επιχείρηση ενώ ταξιδεύεις για 6 μήνες τον χρόνο σε όλο τον κόσμο

Σκέψου το: Να «τρέχεις» ένα δικό σου project, ενώ ταξιδεύεις για 6 μήνες τον χρόνο σε όλο τον κόσμο. Μπορεί αυτό να μοιάζει ως σενάριο ταινίας, ωστόσο με τα κατάλληλα βήματα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αυτό τουλάχιστον περιγράφει το παρακάτω γράφημα του αμερικανικού Start Blogging Online.

Μιλώντας φυσικά αρχικά για το ψυχολογικό κομμάτι, και το γεγονός ότι πρέπει να μην βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα για αρκετό χρονικό διάστημα. Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο, μετά μπορείς να ξεκινήσεις τον σχεδιασμό της επιχείρησης σου. Η οποία πρέπει να είναι Online, και να διαχειρίζεσαι αυτήν και τους εργαζομένους σου μέσα από το laptop και το smartphone σου.

Στην συνέχεια είναι χρήσιμο να βρεις μερικές τοποθεσίες που είναι ιδανικές για digital nomads (έχουμε αναφερθεί σε αυτές σε παλαιότερα άρθρα). Και φυσικά πρέπει να ξέρεις ότι θα πας εκεί για να δουλέψεις και όχι για να κάνεις… διακοπές διαρκείας. Έχε επίσης στο μυαλό σου, ότι υπάρχουν αρκετές περιοχές στον κόσμο όπου το κόστος ζωής είναι χαμηλότερο από τον τόπο διαμονής σου. Άρα σε βάθος χρόνου μπορείς να βγεις κερδισμένος οικονομικά.

https://startbloggingonline.com/wp-content/uploads/2016/10/how-to-run-a-business-while-traveling.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 3 =