αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το «Digital Summit 2023» στη Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή 26 εταιριών

Έρχεται το «Digital Summit 2023» στη Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή 26 εταιριών

Είκοσι έξι εταιρίες που πρωτοστατούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την οικονομική μετεξέλιξη της χώρας, δίνουν το «παρών» στη διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Digital Summit 2023» που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ).

Εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς των σύγχρονων τεχνολογιών και της εφαρμοσμένης καινοτομίας, οι εκπρόσωποι των 26 εταιριών θα συναντηθούν για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο, στις 22 Νοεμβρίου και 23 Νοεμβρίου, και θα παρουσιάσουν τις δράσεις που αναπτύσσουν, τις λύσεις που εφαρμόζουν, τα προϊόντα που παράγουν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν κατά τη διαδικασία μετάβασης και προσαρμογής στην ψηφιακή εποχή.

Στις εγκαταστάσεις του Porto Palace Hotel & Conference Center, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 65, στην περιοχή του Νέου Λιμανιού, όπου θα φιλοξενηθεί η διήμερη εκδήλωση, οι επικεφαλής των 26 εταιριών θα περιγράψουν επίσης τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται, τις δυσκολίες που εγείρονται και τα οφέλη που προκύπτουν κατά την ενσωμάτωση αλλαγών στον τρόπο παραγωγής, οργάνωσης και λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Η εκδήλωση «Digital Summit 2023», η οποία θα διεξαχθεί και τις δύο ημέρες κατά τις απογευματινές ώρες, από τις 16:30 έως τις 20:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Dock Six Hall, θα αρχίσει με συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που καλούνται να διαχειριστούν σήμερα οι ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και τεχνολογίας.

Στη συζήτηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 17.15, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, ο συντονιστής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου, και ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελος Χαριστέας.

Τις θέσεις και τις προτάσεις τους θα καταθέσουν επίσης ο Κωνσταντίνος Μακέδος, πρόεδρος του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ) και αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Τράπεζας, και ο Θεόφιλος Μυλωνάς, πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει η Ειρήνη Συράκη, αρχισυντάκτρια της LIVEMEDIA.

Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις δέκα (10) εταιριών κατά την πρώτη ημέρα, δηλαδή την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, και δεκαέξι (16) επιχειρήσεων κατά τη δεύτερη ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, οργανωμένων κατά θεματικές ενότητες.

Η διήμερη εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συνάντηση γνωριμίας & επαγγελματικής δικτύωσης (closing networking drink), η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, από τις 20:30 έως τις 22:00, στον χώρο του Porto Palace Hotel.

Η νέα πρωτοβουλία του ΣΕΠΒΕ διαμορφώνει βήμα εποικοδομητικού διαλόγου και δημόσιας ανταλλαγής εμπειριών. Απευθύνεται δε τόσο σε εταιρίες πληροφορικής όσο και σε επιχειρήσεις άλλων κλάδων της οικονομίας που αναζητούν συνεργασίες για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών νέας τεχνολογίας. Ταυτοχρόνως, προσελκύει το ενδιαφέρον ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων, όπως και φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 17 =