αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑAvocarrot style: Οι ιδρυτές της startup που «σήκωσε» 20 εκατ. δολάρια μίλησαν στο Open Coffee και ήταν απολαυστικοί

Avocarrot style: Οι ιδρυτές της startup που «σήκωσε» 20 εκατ. δολάρια μίλησαν στο Open Coffee και ήταν απολαυστικοί

Σε ένα μαραθώνιο… event που είχε διάρκεια περισσότερες από 2μισι ώρες, το κοινό της Αθήνας είχε την ευκαιρία να δει τους ιδρυτές της Avocarrot. της ελληνο-κυπριακής startup που πριν λίγο καιρό εξαγοράστηκε προς 20 εκατ. δολάρια.

Οι άνθρωποι πίσω από την επιτυχημένη καινοτόμο επιχείρηση, βρέθηκαν στο Open Coffee Athens. To It’s Possible ήταν εκεί και παρακολούθησε τους τέσσερις ιδρυτές να μιλούν για το πως έφτασαν ως την μεγάλη εξαγορά. Οι Κόννο Χρήστου, Γιώργος Ηρακλέους, Γιώργος Μακκούλης και Πάνος Παπαγεωργίου ανέλυσαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σε όλη αυτή την προσπάθεια. Ενώ, με άφθονη δόση χιούμορ, θυμήθηκαν και κάποιες… αστείες στιγμές από τη διαδρομή τους ως εδώ.

Στο παραπάνω βίντεο που δημοσίευσε το Open Coffee, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το event της Παρασκευής (14/10). Στο οποίο μίλησαν επίσης οι ιδρυτές των Oseven και Centaur. Η συζήτηση με τους ιδρυτές της Avocarrot ξεκινά στο 1:10:00.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =