αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑAirbnb και WeWork συνεργάζονται με σκοπό να προσελκύσουν business ταξιδιώτες

Airbnb και WeWork συνεργάζονται με σκοπό να προσελκύσουν business ταξιδιώτες

Μια πολύ μεγάλη συνεργασία γίνεται πραγματικότητα. Ανάμεσα σε δύο «γίγαντες». Την Airbnb και τη WeWork. Αν είσαι από αυτούς που ταξιδεύουν σε διάφορες περιοχές κλείνοντας κατάλληλα μέσω της Airbnb, θα πρέπει αν ξέρεις ότι τώρα θα μπορείς να μισθώσεις κάποιο γραφείο ή αίθουσα συνεδριάσεων της WeWork. Μέσα από την πλατφόρμα της Airbnb.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, στόχος των δύο εταιριών είναι να… βγάλουν τους business ταξιδιώτες έξω από τα ξενοδοχεία, παρέχοντας τους γραφείο, wifi, εκτυπωτές, αίθουσες συσκέψεων και ότι άλλο χρειάζονται για να δουλέψουν. Έτσι ώστε να μην μένουν οι ταξιδιώτες στα business centers ή στα καφέ των ξενοδοχείων, στις περιοχές που έχουν μεταβεί

Η συνεργασία αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και η αρχή θα γίνει σε 6 πόλεις: Σικάγο, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Ουάσινγκτον και Σίδνεϊ. Έτσι, όταν κάποιος κλείνει ένα κατάλληλα στις εν λόγω περιοχές, θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει και έναν χώρο, στο πλησιέστερο κτίριο της WeWork. Όπως σχολιάζει το Bloomberg, τα επαγγελματικά ταξίδια θα μπορούσαν να είναι πολύ προσοδοφόρα και για τις δύο εταιρίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 10 =