αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Activating Rural Youth through Entrepreneurship»: Νέο πρόγραμμα Erasmus+. Είσαι έτοιμος να φύγεις για Ισπανία;

«Activating Rural Youth through Entrepreneurship»: Νέο πρόγραμμα Erasmus+. Είσαι έτοιμος να φύγεις για Ισπανία;

Άνοιξαν οι αιτήσεις για ένα νέο πρόγραμμα Erasmus+. Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να συμβάλει στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων και να προωθήσει τη χρήση του επιχειρηματικού πνεύματος ως εργαλείου και ιδιαίτερα ως εργαλείο ενεργοποίησης των ανενεργών νέων που αντιμετωπίζουν κοινωνικά, γεωγραφικά και οικονομικά εμπόδια και προέρχονται κυρίως από αγροτικές περιοχές. Επίσης, το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να εμβαθύνει τις γνώσεις και την κατανόηση των συμμετεχόντων σχετικά με τις αγροτικές κοινότητες, τις πιο μειονεκτούσες ομάδες και τα πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές κοινότητες σε διάφορες χώρες.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και η μετακίνηση επιδοτείται μέχρι το ύψος των 360 ευρώ στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Tύπος: Training course (εκπαιδευτικό πρόγραμμα).
Πού; Alcaraz, Ισπανία.
Πόσοι; 2 θέσεις για άτομα 18 ετών και άνω.
Πότε; 6-13/5/2018
Τίτλος: “Activating Rural Youth through Entrepreneurship”
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 16/3!

Για αιτήσεις, στείλτε inbox στην Facebook Page του Hellenic Youth Participation.

Νέο πρόγραμμα Erasmus+ !Τύπος: Training course (εκπαιδευτικό πρόγραμμα).Πού; Alcaraz, Ισπανία.Πόσοι; 2 θέσεις για…

Posted by Hellenic Youth Participation on Mittwoch, 14. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 13 =