αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτές είναι οι 16 ομάδες που θα παρουσιαστούν στο Creative Industries Vol. 2

Αυτές είναι οι 16 ομάδες που θα παρουσιαστούν στο Creative Industries Vol. 2

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 17.00, οι 16 ομάδες που συμμετέχουν στο Creative Industries Vol. 2 μας συστήνουν στις ιδέες τους στο INNOVATHENS powered by Samsung και στην εκδήλωση Creative Industries Vol. 2: The pitching ολοκληρώνοντας τον 6o κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή αφιερωμένο στις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες, που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς. Παράλληλα, την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Μαρτίου, από τις 17.00 έως τις 20.00, στον 1ο όροφο του INNOVATHENS, θα λειτουργεί έκθεση στην οποία θα παρουσιάζονται αναλυτικά οι ιδέες των ομάδων.

Οι ομάδες, έχοντας ολοκληρώσει ένα τρίμηνο γεμάτο workshops, συναντήσεις και εντατικό mentoring, σε συνεργασία με έμπειρους συμβούλους του χώρου, κάνουν το επόμενο βήμα. Καλούνται μέσα σε 5 λεπτά να συστήσουν τις ιδέες τους σε επιχειρηματίες και επενδυτές, να παρουσιάσουν το business plan και τις προοπτικές της εταιρείας τους, το στοιχείο εκείνο που τους κάνει να ξεχωρίζουν, να αναζητήσουν χρηματοδότηση και να κάνουν την ιδέα τους πράξη διεκδικώντας μία θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας της πόλης, στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Μερικές από τις ιδέες που ωρίμασαν και εξελίχθηκαν μέσα από τον Επιχειρηματικό Επιταχυντή του INNOVATHENS αφορούν σε υπηρεσίες, πλατφόρμες και ψηφιακές εφαρμογές για την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση, τις τέχνες, την προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού και της αρχιτεκτονικής, creative agencies και καινοτόμα δημιουργικά γραφεία, ηλεκτρονικό… ξεφύλλισμα βιβλίων, escape rooms αλλά και «έξυπνα» εκπαιδευτικά ρομπότ!

Οι 16 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία του 5λεπτου pitching σε ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και επενδυτές είναι οι: A Food Chronicle, ArchiTeam, astroθέασις, Boarding room, Happyland Entertainment, Heretik Asterisk, The MindTrap Intelligent Entertainment, Art Lighting Studio MAGESTIC, MEDinART, NEOPERATIVA, Next Book Thing, roleplay, ScanArt, the place to be, Tutobo smart toys, Εργαστήριο Σχεδιασμού και Κατασκευών Χάψα-Κερκίδου Ο.Ε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − twelve =