αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν θες να φαίνεσαι κλασάτο άτομο στους άλλους, εδώ είναι 5 απλές συνήθειες που μπορείς να εφαρμόσεις

Αν θες να φαίνεσαι κλασάτο άτομο στους άλλους, εδώ είναι 5 απλές συνήθειες που μπορείς να εφαρμόσεις

Η κομψότητα είναι κάτι περισσότερο από το να φοράς γυαλιστερά κοσμήματα με διαμάντια ή να δειπνήσεις σε φανταχτερά εστιατόρια. Η κομψότητα δεν μπορεί απλά να αγοραστεί. Είναι κάτι που κάποιος πρέπει πραγματικά να ενσαρκώσει.

Οι πραγματικά κλασάτοι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό.

Στηρίζονται σε περισσότερα από μια απλή αλλαγή γκαρνταρόμπας ή ένα άλμα καριέρας με καλύτερο μισθό. Έχει να κάνει με τη συμπεριφορά τους και το πώς παρουσιάζουν τον εαυτό τους.

Εδώ είναι 5 απλές συνήθειες που εφαρμόζουν οι κλασάτοι άνθρωποι. Και μπορείς να τις «αντιγράψεις».

Μην πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος από τους άλλους

Όταν μερικοί άνθρωποι φτάνουν σε ένα ορισμένο επίπεδο πλούτου, ο εγωισμός τους τείνει επίσης να διογκώνεται. Και η φράση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;», μπορεί να κάνει συχνά την εμφάνιση της. Αλλά οι πραγματικά κομψοί άνθρωποι δεν είναι έτσι. Ακόμα κι αν ένας κομψός άνθρωπος κερδίζει μεγάλα χρηματικά ποσά ή οδηγεί ακριβά αυτοκίνητα, θα εξακολουθεί να είναι κάποιος που είναι ευγενικός με τον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης. Δεν είναι ο τύπος που πιστεύει ότι είναι «πολύ σημαντικός» και δεν χαιρετά σερβιτόρους ή θυρωρούς. Καταλαβαίνουν ότι το σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω τους.

Άκου περισσότερο, μίλα λιγότερο

Πολλοί άνθρωποι, σε μία προσπάθεια να φανούν, μιλάμε πολύ και ακούνε λίγο. Αλλά η αλήθεια είναι όμως ότι όσο πιο σίγουρος είναι κάποιος για τον εαυτό του, τόσο λιγότερο προσπαθεί να αποδείξει.. την αξία του. Οι κομψοί άνθρωποι δεν προσπαθούν να κυριαρχήσουν στη συζήτηση ή να κατευθύνουν τη συζήτηση σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, επειδή αισθάνονται άνετα να ακολουθούν τη ροή. Εκτιμούν το να ακούν τους άλλους ανθρώπους γιατί το βλέπουν ως ευκαιρία για μάθηση.

Εστίασε σε αυτά που μπορείς να ελέγξεις

Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή πέρα από τον έλεγχό μας που προκαλούν άγχος και απογοήτευση. Το μποτιλιάρισμα στο δρόμο για τη δουλειά. Ο βροχερός καιρός σε μια ιδιαίτερη μέρα. Πώς μας συμπεριφέρονται οι άλλοι. Οι ανόητοι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν αυτά τα πράγματα. Είναι αδύνατο. Οι κλασάτοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι υπό τον έλεγχό μας – π.χ. η υπομονή και η ταπεινοφροσύνη μας – και άλλα που είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Η εστίαση σε αυτά που μπορούν να ελέγξουν είναι αυτό που σε κάνει αποτελεσματικό στη ζωή και την εργασία σου.

Μην προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους

Συχνά νιώθουμε ότι πρέπει να τους ευχαριστήσουμε όλους. Αναλαμβάνουμε ορισμένες ευθύνες στη δουλειά που γνωρίζουμε ότι είναι εντελώς εκτός των ικανοτήτων μας, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουμε άλλους ανθρώπους. Ένας κλασάτος άνθρωπος, από την άλλη, δεν το κάνει ποτέ αυτό. Δεν είναι από αυτούς που γίνονται χαλί. Αν κάποιος ζητήσει κάτι, αλλά βάλει ένα αδύνατο deadline, τότε θα ακούσει άρνηση. Αλλά όχι με τον τρόπο που έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι, που περιλαμβάνει προσβλητικά λόγια και επιθέσεις στον χαρακτήρα ενός ατόμου. Αντίθετα, οι κλασάτοι άνθρωποι εξηγούν προσεκτικά και πείθουν τους άλλους για την άποψη τους.

Μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στους άλλους

Όταν συζητούν για μια συγκεκριμένη ταινία που προσωπικά δεν τους άρεσε, οι περισσότεροι μπορεί να πουν στους φίλους τους ότι δεν πρέπει να δουν την ταινία επειδή ήταν αντικειμενικά κακή. Ένα κομψό άτομο, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να πει, «Η ταινία δεν ήταν για μένα». Αν μιλούν για κάποιον που δεν βρίσκουν ελκυστικό, δεν λένε στους άλλους ότι αυτό το άτομο είναι άσχημο. Λένε, «Αυτό το άτομο δεν είναι ο τύπος μου». Οι κομψοί άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό, μπορεί να διαφέρει από την άποψη των άλλων ανθρώπων. Προσπαθούν πάντα να λαμβάνουν υπόψη τις απόψεις των άλλων. Όταν διαφωνούν με τους ανθρώπους, δεν κλείνουν το μυαλό τους. Αντίθετα, συμμετέχουν σε μια συζήτηση για αμοιβαία κατανόηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές οι 10 μικρές φράσεις σε κάνουν να δείχνεις αλαζονικός. Μάλλον πρέπει να τις βγάλεις από το λεξιλόγιο σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + twenty =