αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌταν ο Elon Musk δανειζόταν χρήματα, για να πληρώσει το ενοίκιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Elon Musk δανειζόταν χρήματα, για να πληρώσει το ενοίκιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί σήμερα να θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους και καινοτόμους επιχειρηματίες στον κόσμο, ωστόσο η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον Elon Musk. Ακόμα και όταν ήρθαν οι πρώτες επιτυχίες, τίποτα δεν ήταν σίγουρο.

Μια «άγνωστη» ιστορία από την δική του διαδρομή, έχει φέρει στο φως ο ίδιος ο Musk. Όταν πούλησε την PayPal, εισέπραξε περίπου 180 εκατ. δολάρια. Ωστόσο, δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του, ούτε ξόδεψε τα χρήματα για να κάνει πολυτελή ζωή. Αλλά αποφάσισε να κάνει την τολμηρή επιλογή και να επενδύσει όλα τα χρήματα σε κάποιες νέες εταιρίες. Αυτές, όπως σημειώνει το CNN, ήταν οι SpaceX, Tesla, και SolarCity.

Μάλιστα, εκεί περίπου στο 2008, έφτασε σε οριακό σημείο. Έχωντας ξεμήνει από χρήματα, ο Elon Musk αναγκαζόταν να παίρνει δανεικά από φίλους, για να πληρώνει το ενοίκιο του.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Αφού τελικά οι εταιρίες του αναπτύχθηκαν και ο ίδιος έγινε πολύ πλούσιος. Πρόκειται όμως για μια ιστορία που δείχνει ότι μόνο όσοι ρισκάρουν να χάσουν τα πάντα, μπορούν να φτάσουν στην απόλυτη επιτυχία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 8 =