αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΌλοι ποστάρουν φωτογραφίες τους φτιαγμένες από AI που σε γυρνούν… στα ’90s- Εδώ θα βρεις το app

Όλοι ποστάρουν φωτογραφίες τους φτιαγμένες από AI που σε γυρνούν… στα ’90s- Εδώ θα βρεις το app

Μάλλον έχεις ήδη δει το νέο trend στα social media. Πολλοί και πολλές ποστάρουν φωτογραφίες τους φτιαγμένες από AI που σε γυρνούν… στα ’90s. Με την νοσταλγία φυσικά να είναι έντονη στην ατμόσφαιρα.

Οι εν λόγω φωτογραφίες δημιουργούνται μέσα από την εφαρμογή Epic. Και τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Πρώτα οι χρήστες την κατεβάζουν στο κινητό τους και στη συνέχεια ανεβάζουν μια σειρά από selfies τους. Έπειτα, η Epic τις επεξεργάζεται και δημιουργεί τις φωτογραφίες επετηρίδας, οι οποίες παρουσιάζουν τον χρήστη σε διαφορετικές πόζες, με άλλο στυλ, άλλο ντύσιμο και άλλο χτένισμα.

Με άλλα λόγια, το app επιτρέπει στους χρήστες να φανταστούν πώς θα έμοιαζαν αν αποφοιτούσαν από το λύκειο της δεκαετίας του ’90.

Η τάση έχει γίνει τόσο δημοφιλής, που το Epik είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία δωρεάν εφαρμογή στο App Store. Είναι δωρεάν για λήψη, αλλά πρέπει να πληρώσετε για να δημιουργήσετε τις δικές σας φωτογραφίες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’90.

@laurennicollebrown

Year book photo shoot📚#agostodump #yearbooktrend #aiyearbook #90syearbook

♬ original sound – Dose of RX | A dose of life ✨️ – RX | A dose of life ✨️

Με περισσότερες από 60 διαφορετικές ταυτότητες διαθέσιμες για να μεταμορφωθείς, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να σε βοηθήσει να δεις το πώς θα ήταν το alter ego σου σε εκείνη την ηλικία. Φυσικά, αυτό μπορεί να σε μεταμορφώσει ακόμη και σε αρχηγό της σχολικής ομάδας.

Τι λες λοιπόν, θα το δοκιμάσεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην εφαρμογή και να δοκιμάσεις το AI Yearbook.

Κατέβασε το app εδώ:

Google Play

App Store

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =