αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Όλοι αποτυγχάνουμε κάποια στιγμή. Και είναι οκ»: 7 σκληρές αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στη ζωή σου

«Όλοι αποτυγχάνουμε κάποια στιγμή. Και είναι οκ»: 7 σκληρές αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στη ζωή σου

Μερικές φορές πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες πολύ κακές καταστάσεις, ώστε να γίνουμε πραγματικά πιο δυνατοί ως άνθρωποι. Η ζωή δεν είναι τόσο απλή όσο θέλουμε να είναι. Και η άρνηση να ρισκάρουμε ή να είμαστε ο εαυτός μας, δεν είναι ο τρόπος να τη ζήσουμε. Παρακάτω θα δεις μερικά από τα πράγματα που όλοι πρέπει να αποδεχτούμε ως αλήθειες όταν θέλουμε να γίνουμε οι πιο δυνατές versions του εαυτού μας.

Αυτά τα πράγματα είναι δύσκολο να τα αποδεχτείς ίσως, αλλά κάνουν μεγάλη διαφορά.

1. Δεν υπάρχει τίποτα «τέλειο». Η τελειότητα δεν υπάρχει. Δεν είσαι τέλειος ούτε και κανένας δεν είναι. Ο καθένας αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα και έχει τα δικά του ελαττώματα. Επειδή δεν μπορείτε να τα δείτε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκεί.

2. Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν ή τα πράγματα που σας έχουν συμβεί στο παρελθόν. Το παρελθόν είναι κάτι που όλοι πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Μην έχετε εμμονή, αφήστε το να φύγει.

3. Είστε υπεύθυνοι για τα δικά σας λάθη. Δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τα λάθη σας σε άλλους ανθρώπους. Είστε υπεύθυνοι για τα πράγματα που λέτε και αυτά που κάνετε. Α, και για αυτά που δεν κάνετε.

4. Όλοι αποτυγχάνουμε μερικές φορές και αυτό είναι οκ. Όλοι αποτυγχάνουμε μερικές φορές. Και πάλι θα το πούμε: Κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να αποτυγχάνεις όταν έχεις κάνει την προσπάθεια σου. Μαθαίνουμε από αυτές τις αποτυχίες και τελικά, θα μετατραπούν σε ιστορίες επιτυχίας.

5. Αν θέλεις πραγματικά κάτι, θα βρεις χρόνο για αυτό. Αν θέλεις πραγματικά να κάνεις κάτι ή να δεις κάποιον, θα βρεις τον χρόνο. Σε αυτή τη ζωή, δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα, τα περισσότερα τα κάνουμε επειδή το επιλέγουμε. Επιλέξτε να αφιερώσετε χρόνο για πράγματα που έχουν σημασία για εσάς.

6. Δεν σε καθορίζουν οι απόψεις των άλλων. Οι απόψεις των άλλων δεν πρέπει να μπορούν να καθορίσουν ποιος είσαι. Μόνο εσύ ξέρεις την ιστορία σου, έτσι μόνο εσύ μπορείς να ορίσεις τον εαυτό σου. Πρόσεχε μην παρασυρθείς μέσα στην «φασαρία» των social media, στην εποχή που ζούμε.

7. Το αύριο δεν είναι σίγουρο. Το αύριο δεν υπόσχεται ποτέ τίποτα, γι’ αυτό θα πρέπει να μάθεις να αξιοποιείς το σήμερα. Όλη σου η ζωή μπορεί να αλλάξει ή ακόμα και να τελειώσει σε μια στιγμή. Απόλαυσε τις στιγμές όσο ζεις και μάθε να αξιοποιείς στο έπακρο κάθε μέρα. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις αυτό που θες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − eight =