αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία άβολα σημάδια που δείχνουν ότι έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου

Τρία άβολα σημάδια που δείχνουν ότι έρχεται μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου

Παρά το τι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι, είναι συνηθισμένο για πολλούς από εμάς να νιώθουμε κολλημένοι στη ζωή. Μπορεί να νιώθετε ότι κάθε μέρα φαίνεται ίδια, να είστε χωρίς κίνητρα και στόχους.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτά τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά καθώς προχωράτε στην διαδρομή σας προς την επιτυχία, γι’ αυτό δείξτε επιείκεια στον εαυτό σας. Ακόμη και η παρατήρηση των συναισθημάτων «κολλήματος» και των εμποδίων, είναι το πρώτο βήμα για να επιτύχετε μια προσωπική ανάπτυξη.

Αλλά πως θα κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αν δεν ξέρεις ότι χρειάζεται; Το αμερικανικό addicted2success.com παραθέτει 3 άβολα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου. Βλέπεις κάποια από αυτά στη δική σου περίπτωση;

1. Παρατηρείς σκέψεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον

Το να παρατηρείτε σκέψεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξή σας, επειδή έχετε αποκτήσει τη συνείδηση να απομακρυνθείτε από το στορυ που λέτε στον εαυτό σας. Μπορεί να λες στον εαυτό σου κάτι που θα μπορούσε να είναι αναληθές ή υπερβολικό.

Τώρα θες να κινηθείς διαφορετικά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εστιάσετε στο επόμενο καλύτερο βήμα ή σκέψη που θα μπορούσατε να κάνετε αυτή τη στιγμή.

Όταν μπορείτε να δείτε αντικειμενικά τις σκέψεις σας που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, σημαίνει ότι δεν είστε πια το άτομο που ήσασταν κάποτε. Αναπτύσσεστε. Όταν μπορείτε να ξεπεράσετε τις σκέψεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, είστε πλέον σε θέση να κάνετε αλλαγές για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

2. Δεν συνδέεσαι πια με τους ανθρώπους που συνδεόσουν παλιά

Δείτε τα άτομα με τα οποία συνδέεστε καθημερινά. Καθώς συνεχίζετε να αναπτύσσεστε και να αλλάζετε, συνειδητοποιείτε ότι τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε συμμετέχουν σε συζητήσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πλέον ή έχετε άλλα ενδιαφέροντα γενικά. Απλώς δεν συνδέεστε πια μαζί τους και αυτό είναι εντάξει.

Αυτό είναι το πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου, ωστόσο. Οι άνθρωποι θα πουν ότι έχετε αλλάξει, αλλά καθώς μεγαλώνετε, συνειδητοποιείτε ότι εκείνοι συνέχισαν να παραμένουν στάσιμοι. Θυμήσου και το άρθρο: Γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους.

3. Αρχίζεις να παίρνεις περισσότερες αποφάσεις που ταιριάζουν στον εαυτό σου

Οι συμπεριφορές σας καθορίζουν πάντα το πού πηγαίνετε. Όταν δίνετε στον εαυτό σας μια εντολή και ακολουθεί δράση, αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για να επιτύχετε την ανάπτυξη που απαιτείται για να φτάσετε στον τελικό στόχο ας.

Όταν είμαστε κολλημένοι και στάσιμοι, είναι κυρίως επειδή ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνουμε, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορούμε. Πρέπει να γίνουν νέες σκέψεις και ενέργειες για να εκδηλωθεί η ανάπτυξη σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής. Όταν γίνονται νέες ενέργειες με συνέπεια, είναι πιθανότερο να πας στο επόμενο επίπεδο. Δεν είναι εύκολο. Αλλά πρέπει να γίνει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + seventeen =