αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσα χρήματα θα είχες σήμερα αν είχες επενδύσει 1.000 δολάρια στην Microsoft πριν 10 χρόνια

Πόσα χρήματα θα είχες σήμερα αν είχες επενδύσει 1.000 δολάρια στην Microsoft πριν 10 χρόνια

Η Microsoft πρωταγωνιστεί στο πεδίο του AI. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των κερδών του τρίτου τριμήνου, ο διευθύνων σύμβουλος Satya Nadella εξήγησε ότι η «επένδυση στο νέο κύμα τεχνητής νοημοσύνης» θα παραμείνει βασικός στόχος για τον γίγαντα λογισμικού.

Η Microsoft ανακοίνωσε τον Ιανουάριο μια επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στην OpenAI, την εταιρία που δημιούργησε το ChatGPT. Από τότε, η Microsoft έχει αρχίσει να ενσωματώνει την τεχνολογία AI, που ονομάστηκε «Copilot», σε ορισμένα από τα γνωστά προϊόντα της, όπως το Word, το PowerPoint και το Excel.

Η εταιρεία αναμένει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα συμβάλει στην αύξηση των εσόδων με την πάροδο του χρόνου, επειδή θα βελτιώσει τις εκδόσεις προϊόντων της.

Τα δημοσιονομικά έσοδα τρίτου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 7% φτάνοντας στα 52,86 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας την πρόβλεψη των αναλυτών για 51,02 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρία αναπτύσσεται. Αλλά πόσα χρήματα θα είχες σήμερα αν είχες επενδύσει 1.000 δολάρια στην Microsoft πριν από 10 χρόνια; Το CNBC παραθέτει την απάντηση σε αυτό. Και επίσης τι θα είχες βγάλει αν είχες κάνει το ίδιο το 2022 ή το 2018.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =