αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο YouTube λανσάρει νέα ενότητα news- Θα σου προτείνει σχετικές πηγές κάτω από το βίντεο που βλέπεις (Εικόνα)

Το YouTube λανσάρει νέα ενότητα news- Θα σου προτείνει σχετικές πηγές κάτω από το βίντεο που βλέπεις (Εικόνα)

Μία νέα ενότητα λανσάρει το YouTube με το βλέμα στην ειδησεογραφία. Η πλατφόρμα δημιούργησε την ενότητα news. «Στο σημερινό τοπίο των ψηφιακών ειδήσεων, οι θεατές αναζητούν ολοένα και περισσότερο πολλούς διαφορετικούς τύπους περιεχομένου και βλέπουμε τις αίθουσες ειδήσεων και τους δημοσιογράφους να εξελίσσονται για να καλύψουν αυτή την ανάγκη. Τώρα, μοιραζόμαστε δύο πρωτοβουλίες για να βελτιώσουμε περαιτέρω το ταξίδι παρακολούθησης ειδήσεων στο YouTube» λέει αρχικά η εταιρία στο blog post της.

Η ενότητα news θα εμφανίζεται κάτω από το video που αναπαράγεται την δεδομένη στιγμή και θα περιλαμβάνει ειδήσεις ποικίλης θεματολογίας, συμπεριλαμβανομένων videos on demand, livestreams, podcasts και Shorts, με κάλυψη του ίδιου θέματος από πολλές πηγές για πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

«Επιπλέον, εγκαινιάζουμε το Shorts Innovation Program for News – μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση των δυνατοτήτων βίντεο σύντομης μορφής των ειδησεογραφικών Οργανισμών, μέσω οικονομικών επιχορηγήσεων και εξειδικευμένης υποστήριξης. Αρχικά, συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 20 Οργανισμούς σε 10 χώρες, παρέχοντας συνολικά 1,6 εκατομμύρια δολάρια. Οι συμμετέχοντες επιλέγονται με βάση την ύπαρξη ισχυρής παρουσίας βίντεο μεγάλης διάρκειας στο YouTube, αλλά θέλουν να βελτιώσουν και να επεκτείνουν τη δημιουργία περιεχομένου ειδήσεων Shorts» τονίζει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 11 =