αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠολυεθνική προσλαμβάνει τώρα άτομο για εργασία από το σπίτι και δίνει μισθό έως 1.200 ευρώ- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Πολυεθνική προσλαμβάνει τώρα άτομο για εργασία από το σπίτι και δίνει μισθό έως 1.200 ευρώ- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας αυτή την περίοδο και θες να δουλεύεις από το σπίτι, μπορείς να τσεκάρεις την παρακάτω αγγελία. Ζητείται Υπάλληλος Τηλεφωνικού Κέντρου για να γίνει μέλος της διεθνούς ομάδας της Ε- Trade Skyline. «Ζητούμε έναν αντιπρόσωπο τηλεφωνικών κέντρων με κίνητρα, προσανατολισμένο στους στόχους για να συνεισφέρουμε στην ομάδα μας. Τι προσφέρουμε: – Κερδοφόρα ευκαιρία σταδιοδρομίας με ανταγωνιστική αμοιβή – Ποσοστό + μπόνους. Το εισόδημά σας δεν είναι περιορισμένο και εξαρτάται μόνο από τα αποτελέσματα της εργασίας σας. Στις αρχές ο μισθός μπορεί να φτάσει από 800 έως 1000 δολάρια. Οι έμπειροι υπάλληλοι κερδίζουν έως και 1. 500» διαβάζουμε στη σχετική αγγελία.

«Πολυεθνικό εργασιακό περιβάλλον με άφθονες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Κύριες αρμοδιότητες: – Διεξαγωγή ενεργών διαβουλεύσεων και επιβεβαίωση των πωλήσεων μέσω τηλεφώνου. Εργασία με εισερχόμενη γραμμή επίσης επικοινωνία με τους τακτικούς πελάτες μας (έργο μεταπώλησης).

Τι ψάχνουμε: Ο ιδανικός μας υποψήφιος είναι κάποιος με εμπορική νοοτροπία, θετική ενέργεια και ικανότητα να λειτουργεί καλά σε μια ομάδα», λέει η εταιρία.

Πλήρης απασχόληση, πλήρως εξ αποστάσεως, αμοιβή 1.200€ συζητήσιμη, σημειώνει η αγγελία.

Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =